Sa vezi si sa nu crezi: Isaila impresionat de cei patru pusti care au consumat alcool in avionul nationalei!

Daniel Isaila, selectionerul nationalei de tineret, a reactionat dupa scandalul in care Ionut Nedelcearu, Patrick Petre, Alin Dudea si Vlad Olteanu au consumat bauturi alcoolice in avionul care se indrepta catre cantonamentul din Spania.

„Am vorbit in aceasta dimineata cu ei, inainte de masa. Le-am comunicat decizia si le-a parut rau. Se vedea asta. Au venit personal si mi-au cerut scuze. In plus, la antrenament, au cerut scuze si în fata colegilor, iar asta m-a impresionat. Fiecare este responsabil de actele pe care le face. Sper sa se indrepte. Fiecare merita o a doua sansa. Cat de rapid vor primi a doua sansa, depinde de ei. De cum se vor pregati si cum se vor descurca în meciurile oficiale.Trebuie sa inteleaga ca acest comportament le-ar putea dauna carierei. Atarna greu in cariera. La prima abatere, aceste greseli vor fi facute publice din nou. Dezamagirea este si mai mare avand in vedere ca au vorbit cu Daum cu o seara inainte. Ei nu mai sunt copii. Au responsabilitati”, a spus Isaila la emisiunea FRF, de pe Facebook.

Patru dintre jucatorii convocati de Daniel Isaila pentru cantonamentul din Spania, Patrick Petre, Alin Dudea, Ionut Nedelcearu si Vlad Olteanu, au consumat alcool în avion, motiv pentru care au a fost exclusi din lot de noul seelctioner al reprezentativei „under 21” a Romaniei.

Toti cei patru jucatori implicati in scandal si exclusi de Isaila din lotul national apartin clubului Dinamo.

In cantonamentul din Spania, tricolorii mici vor sustine doua jocuri amicale, cu Rusia, pe 24 martie, si cu Danemarca, pe 27 martie.

500 RON BONUS la prima depunere

Primesti 100% din depunerea efectuata pana la 500 RON

Cel mai bun bonus este aici! 500 lei special prin Pariuri1x2

Joaca la aceasta casa de pariuri si primesti bonus sportiv de 500 lei

 

Ti-a placut aceasta stire? 0 0


Lasa un comentariu