TOP 5 transferuri ce ar putea avea loc in aceasta vara! | Barcelona, cu ochii pe playmaker-ul “cormoranilor”

Ne apropiem cu pasi repezi de finalul sezonului fotbalistic in Europa, iar presa a inceput deja sa speculeze cele mai spectaculoase mutari ce ar putea avea loc odata cu inceputul verii.


United cauta croati

Jose Mourinho incearca sa profite din plin de pauza competitionala prilejuita de meciurile nationalelor pentru calificarea la Mondiale. Tehnicianul lui Manchester United a pus ochii pe cei doi croati ai lui Inter Milano, Ivan Perisic (28) si Marcelo Brozovic (24) si a fost prezent aseara, in tribune, la victoria reprezentativei Croatiei in fata Ucrainei, scor 1-0. Daca suma de transfer a lui Perisic s-ar ridica in jurul a 35 de milioane de euro, cerintele de achizitie pentru Brozovic reprezinta deocamdata o necunoscuta. Cert este faptul ca Mourinho pregateste in avans sezonul viitor, atunci cand United se va bate cu siguranta pentru titlul de campioana in Anglia.


Coutinho, in vizorul catalanilor

Transferat de la Inter Milano in urma cu aproximativ patru ani de zile, Philippe Coutinho s-a integrat perfect la Liverpool, acolo unde a devenit cu usurinta un om crucial in angrenajul formatiei antrenate momentan de catre Jurgen Klopp. Prezentand evolutii excelente si la nationala Braziliei, mijlocasul ofensiv in varsta de 24 de ani ar putea fi chiar noul urmas al lui Iniesta la Barcelona. Desi, conform declaratiilor jucatorului, acesta nu ar dori sa paraseasca gruparea din Liverpool prea curand, influenta clubului catalan este una uriasa, iar Neymar, jucatorul Barcelonei si colegul lui Coutinho la nationala Braziliei a declarat in repetate randuri ca “Philippe este un fotbalist care s-ar potrivi perfect in sistemul Barcelonei”.


Batalie crancena pentru Alex Sandro

Transferat de catre Juventus in vara anului 2015 de la FC Porto in schimbul sumei de 21 de milioane de euro, fundasul brazilian Alex Sandro ar putea parasi “Batrana Doamna” la finalul acestei stagiuni. In ciuda faptului ca s-a impus inca de la inceput in cadrul echipei torineze, Sandro si-ar putea urma fostul antrenor, Antonio Conte, la Chelsea. Obisnuit de minune cu sistemul preferat de catre tehnicianul italian (3-4-3), fundasul in varsta de 26 de ani ar putea reprezenta o solutie excelenta pentru, foarte probabil, viitoarea campioana a Angliei. Chiar si asa, situatia nu ar fi una usoara pentru londonezi, intrucat acestia ar trebui sa reziste opozitiei celor de la Real Madrid, care ar dori sa-i aduca concurenta pe post actualului fundas de banda, Marcelo.


Granzii dupa Mbappe

Dupa ce a impresionat intreaga Europa prin evolutiile sale excelente in tricoul celor de la AS Monaco, atacantul in varsta de doar 18 ani se afla pe lista celor mai puternice cluburi de pe mapamond. Arsenal Londra, Manchester United, Real Madrid sau PSG sunt doar cateva dintre formatiile uriase care si-ar dori semnatura francezului in cel mai scurt timp. Chiar si asa, ramane de vazut daca unul dintre aceste scenarii se va materializa. La urma urmei, AS Monaco se afla actualmente in sferturile UEFA Champions League, pe primul loc in Ligue 1 si este un club intr-o crestere exponentiala.


O caruta de bani pentru Griezmann

Zvonurile mutarii lui Antoine Griezmann de la Atletico Madrid la Manchester United au inceput sa apara la scurt timp dupa incheierea Campionatului European din Franta. Dorit insistent de catre Jose Mourinho in Anglia, atacantul in varsta de 26 de ani a declarat la un moment dat faptul ca ar lua in considerare un transfer la United doar in cazul in care echipa se va califica in sezonul viitor in Champions League. Cum sansele ca scenariul din urma sa aiba loc sunt relativ mari, nu ar fi exclus ca francezul sa imbrace tricoul “diavolilor” din vara. Chiar si asa, conform asteptarilor, United va avea parte de o concurenta acerba in cadrul acestei mutari, Roman Abramovic, patronul celor de la Chelsea Londra, fiind dispus sa scoata din buzunar nu mai putin de 100 de milioane de euro pentru a-l achizitiona pe Antoine.

80 de milioane de euro este cota de piata a lui  Antoine Griezmann, conform site-ului de specialitate transfermarkt.com

Cel mai bun bonus este aici! 500 lei special prin Pariuri1x2

Joaca la aceasta casa de pariuri si primesti bonus sportiv de 500 lei

 

500 RON BONUS la prima depunere

Primesti 100% din depunerea efectuata pana la 500 RON

Ti-a placut aceasta stire? 0 0


Lasa un comentariu