Ionut Popa, la UNSPE METRI | Banciu: ”Se da Iasul din nou la o parte din fata Timisoarei, pentru a treia oara in acest campionat?”. Vezi raspunsul antrenorului!

In emisiunea UNSPE METRI de astazi, Dan Bara si Radu Banciu l-au avut ca invitat prin telefon pe Ionu Popa, antrenorul formatiei Poli Timisoara. Discutia s-a purtat in jurul meciului cu CFR, in urma caruia timisorenii s-au calificat in semifinalele Cupei Romaniei, Radi Banciu aducand in discutie si urmatorul duel al gruparii de pe malul Begai, cel de la Iasi, din etapa a 3-a de play-our: ”In finalul campionatului trecut, Timisoara s-a lasat batuta de Iasi, care astfel a mers in cupele europene. In actualul sezon, Iasul s-a dat de doua ori la o parte, Timisoara castigand toate punctele. Si a treia oara va fi la fel”?  Vezi ce a raspuns Ionut Popa!

Emisiunea ”Unspe metri” este transmisa de luni pana vineri,  incepand cu ora 16, pe B1 TV. Radu Banciu si Dan Bara va invita la 60 de minute de discutii libere si dezinhibate despre sportul zilelor noastre.

 

Cel mai bun bonus este aici! 500 lei special prin Pariuri1x2

Joaca la aceasta casa de pariuri si primesti bonus sportiv de 500 lei

 

500 RON BONUS la prima depunere

Primesti 100% din depunerea efectuata pana la 500 RON

Ti-a placut aceasta stire? 0 0


Lasa un comentariu