Jose Mourinho si-a cerut public scuze intr-un context greu de imaginat!

Jose Mourinho este recunoscut drept un antrenor extrem de dur, ce rareori si-ar recunoaste greselile in public. Totusi, acesta a surprins in ultima perioada cu o declaratie totul neasteptata din partea sa!


Contextul in care Mourinho si-a cerut scuze

Indirect antrenorul portughez si-a cerut scuze fata de Bastian Schweinsteiger dupa ce nu l-a utilizat atat cat acesta din urma si-ar fi dorit. Intrebat de catre jurnalistii locali ce parere are despre acest subiect, Mourinho a declarat ca regreta si ca i-ar fi placut a neamtul sa fie in acest moment in echipa, insa la momentul respectiv avea mult prea multi jucatori in formatie.

In acelasi timp, Jose „The Special One” a preciziat ca-i va fi dor de Schweinsteiger, deoarece acesta este un „baiat bun, profesionist adevarat si este un perfectionist in ceea ce priveste pregatirea”.

Destinatia lui Bastian Schweinsteiger dupa despartirea de United

Dupa ce a fost dispnibilizat de catre Mourinho, pe 21 martie Bastian a declarat faptul ca a ajuns la un acord cu formatia Chicago Fire – fosta echipa a lui Razvan Cocis, din Major League Soccer. In urma cu doar cateva zile, pe 29 martie 2017, transferul acestuia a fost oficializat.

Cotele urmatoarei dispute a trupei lui Mourinho

alte cote


Cel mai bun bonus este aici! 500 lei special prin Pariuri1x2

Joaca la aceasta casa de pariuri si primesti bonus sportiv de 500 lei

 

500 RON BONUS la prima depunere

Primesti 100% din depunerea efectuata pana la 500 RON

Ti-a placut aceasta stire? 0 0


Lasa un comentariu