Castiga 3 pachete VIP la Dinamo – FCSB, „El Clasico de Romania”!

Indiferent de moment, „El Clasico de Romania”, Dinamo – FCSB este un derby de o importanta major pentru fotbalul nostru, orgoliile fiind mai presus decat aproape orice. Un astfel de duel a starnit de-a lungul timpului sentimente extrem de profunde. Si nici un sentiment nu se poate compara cu trairea unei experiente „pe viu” a „Eternului derby”.


Fara alte introduceri, Unibet ofera 3 pachete VIP la derby-ul Dinamo – FCSB! Meciul se va juca pe 1 mai pe National Arena, iar tu si un prieten va puteti bucura de o experienta unica in loja. Premiul consta in 2 bilete VIP la loja si cazare asigurata in Bucuresti.

fsafasfsafas

Cum poti castiga cele 2 bilete VIP la Dinamo – FCSB?
  • Inainte de toate, trebuie sa ai un cont deschis la Unibet. Daca inca nu ai iti poti deschide acum – CLICK AICI!

Intre 11 si 19 aprilie, Unibet ti-a pregatit 3 runde de calificare pentru cele 3 pachete. Poti juca la toate cele 3 runde pentru a iti creste sansele de a vedea live derby-ul care poate decide campioana Ligii 1!

Prima runda este un campionat de pariuri live sau pre-meci din oferta noastra de pariuri pe fotbal. Unibet are 20 de premii de oferit, iar locul 1 se va alege cu pachetul VIP la Dinamo – FCSB. Tot ce trebuie sa faci este sa te inscrii la promotie si sa pariezi pe fotbal la cote de minim 1.20.

A doua runda se joaca in Cazinoul Unibet! Joaca cel putin 20 de runde la sloturile Football: Champions Cup, Bicicleta, Gold Ticket, Twin Spin sau Jewel Box. Castigator va fi desemnat jucatorul cu cel mai mare castig egalizat in 20 de runde consecutive, astfel ca toata lumea are sanse egale. Valoarea minima a rotirii trebuie sa fie de 0.50 RON.

Nu in ultimul rand, a treia runda se joaca la Live Roulette. Pentru ca meciul are loc pe 1 mai, jucatorul care intre 11 si 19 aprilie are cele mai multe pariuri castigate pe numarul 1 va obtine pachetul VIP! Trebuie sa joci minim 10 runde la Live Roulette, de minim 5 RON fiecare. Dealerii Unibet vorbitori de limba romana iti vor face experienta cat mai placuta! Doar pariurile tip straight up, split si corner sunt eligibile pentru calificare.


 

Daca esti nou la NetBet, atunci nu mai astepta si deschide un cont folosind acest link. Doar prin Pariuri1x2.ro vei primi un bonus de 500 RON , bonusuri speciale si vei putea participa la promotiile exclusive pe care le desfasuram doar pentru cei care isi deschid cont prin site-ul nostru.

Jucand prin linkurile noastre, sustii intreaga echipa si toate proiectele pe care le desfasuram. Daca vrei sa afli mai multe despre aceasta casa de pariuri, atunci citeste pagina cu toate informatiile si parerile jucatorilor: NetBet


Lasa un comentariu