La Liga: Barcelona este din nou in carti! Schimbare drastica a cotelor la titlu!

la liga

Golul marcat de Lionel Messi in ultimul minut al prelungirilor din El Clasico poate schimba soarta luptei pentru titlu. In La Liga, cotele la castigarea trofeului de catre Barcelona au scazut dramatic.


La Liga – Egalitate la varf

Barcelona s-a impus duminica seara in meciul impotriva lui Real Madrid si a egalat la puncte marea rivala. Real Madrid are inca de jucat o restanta cu Celta Vigo. „Galacticii” pot astfel sa duca diferenta inapoi la trei puncte, dar, pana la finalul sezonului, echipa din capitala are mult mai putin loc de erori.


Toti noii clienti pot beneficia de BONUSUL de 1000 RON oferit de 888sport »» Click pentru inscriere!

Cote in La Liga

In urma cu doar noua zile, Real Madrid primea din partea caselor de pariuri cota de 1.21 pentru a castiga trofeul in La Liga. Cota Barcelonei era mult mai mare, la 4.25. Acelasi pariu pe Real Madrid facut acum ar aduce un castig de peste doua ori mai mare. La 888sport, cota „galacticilor” a ajuns acum la 1.50. Casa de pariuri ofera o cota de numai 2.65 pentru triumful catalanilor – o scadere considerabila. Pariul pe Barcelona poate inca sa aduca un profit frumos.
la liga

Program la Liga

In cele cinci partide pe care le mai are Barcelona pana la finalul sezonului, ea va intalni Osasuna (a), Espanyol (d), Villarreal (a), Las Palmas (d) si Eibar (a).

Pe langa restanta cu Celta Vigo, care inca nu a fost programata, Real Madrid va mai juca impotriva lui Deportivo La Coruna (d), Valencia (a), Granada (d), Sevilla (a) si Malaga (d). In plus, Real Madrid va disputa in aceeasi perioada doua alte meciuri tari. In Champions League, Real joaca in semifinale impotriva lui Atletico.

Cu un program mai aerisit, adversare mai accesibile si mai multe meciuri pe teren propriu, Barcelona pare sa fie in avantaj in acest final de sezon, dar multe depind de rezultatul restantei madrilenilor.

500 RON BONUS la prima depunere

Primesti 100% din depunerea efectuata pana la 500 RON

Cel mai bun bonus este aici! 500 lei special prin Pariuri1x2

Joaca la aceasta casa de pariuri si primesti bonus sportiv de 500 lei

 

Ti-a placut aceasta stire? 0 0


Lasa un comentariu