Simona Halep a invins-o pe Carla Suarez Navarro fara drept de apel si s-a calificat in sferturile de finala la Roland Garros!

Simona Halep a depasit-o astazi pe jucatoarea din Spania, Carla Suarez Navarro fara drept de apel, calificandu-se in sferturile de finala de la Roland Garros.


Desfasurarea intalnirii Simona Halep – Carla Suarez Navarro

Jucatoarea din Constanta a dominat partida inca de la un capat la celalalt invingandu-si adversara cu scorul de 6-1, 6-1. Jocul prestat de Simona a fost unul extrem de solid, aceasta fortand-o pe iberica sa greseasa cu mult peste media sa. De asemenea, mentionam faptul ca romanca si-a creat un avantaj extrem de important gratie unui joc defensiv de-a dreptului exemplar, aceasta nealsandu-i nici macar o sansa adversarei sale.

Urmatoarea adversara: Elina Svitolina

Simona se va duela pentru un loc in semifinalele turneului cu ucraineanca Elina Svitolina, ce a invins-o in fata turneului de la Roma in urma cu 2 saptamani. Aceasta a dispus de croata Petra Martic intr-un duel intis pe durata a 3 seturi, reusind sa revina in setul decisiv de la scorul de 5-2 in favoarea Petrei.

Cotele intalnirii Simona Halep – Elina Svitolina

liga 1


Sursa imaginii: www.wtatennis.com


 

Cel mai bun bonus este aici! 500 lei special prin Pariuri1x2

Joaca la aceasta casa de pariuri si primesti bonus sportiv de 500 lei

 

500 RON BONUS la prima depunere

Primesti 100% din depunerea efectuata pana la 500 RON

Ti-a placut aceasta stire? 0 1


Lasa un comentariu