Start intr-o noua saptamana de profit cu pariurile din emisiunea UN PONT PE ZI » Diseara, 24 de sugestii!

Urmăriţi seară de seară, de luni până vineri, de la ora 00:00, emisiunea de pariuri sportive “Un Pont pe Zi”, moderată de Dan Bâra şi Sabin Pîrvan, live pe B1 TV! Emisiunea poate fi vizionată şi online, pe site-ul www.b1.ro, atât LIVE, cât şi în secţiunea de emisiuni înregistrate, precum si pe pagina de Facebook Pariuri1x2 – Un Pont pe Zi

Redactia www.pariuri1x2.ro si ”Un Pont pe Zi” au tinte clare pentru inceputul de saptamana. Evident, acestea au in vedere cat mai multe pronosticuri corecte, chiar si in conditiile unei oferte destul de slabe.

In cele 30 de minute ale programului din aceasta seara, Dan Bara si Sabin Pirvan va vor aduce in atentie cele mai importante informatii legate de Romania – Chile, amicalul de gala pe care ”tricolorii” il vor disputa, marti seara, la Cluj. Cum nu ne asteptam la o evolutie de top a echipei pregatite de Daum si pontul nostru va fi gandit in consecinta.
Nu vor lipsi pariurile pe alte dispute de pregatire programate maine in lume sau cele pe meciurile din preliminariile asiatice pentru CM 2018, dar mai ales ponturile din tenis. Sezonul pe iarba propune deja o serie de turnee cu greutate, analizate de redactia www.pariuri1x2.ro. De altfel, ”grosul” sugestiilor de pariere pe ziua de mari vine din ”sportul alb”. Per total, nu mai putin de 24 de pariuri vor fi oferite diseara, la UN PONT PE ZI! Ne vedem si auzim de la ora 24:00, live pe B1 TV, la cea mai buna emisiune de pronosticuri sportive din Romania!

 

500 RON BONUS la prima depunere

Primesti 100% din depunerea efectuata pana la 500 RON

Cel mai bun bonus este aici! 500 lei special prin Pariuri1x2

Joaca la aceasta casa de pariuri si primesti bonus sportiv de 500 lei

 

Ti-a placut aceasta stire? 1 1


Lasa un comentariu