Sisteme de pariere si strategii pentru profit 2021 » Este bine sa-ti unesti fortele cu alti pariori?

sisteme de pariere

`Sisteme de pariere si strategii pentru profit »» Cei mai multi dintre pariori ajung intr-un anumit punct al „carierei” in lumea pariurilor in care doresc sa-si uneasca cunostintele si resursele cu un partener pentru a avea acces la cat mai multe idei si sugestii. Totusi, „unirea fortelor” poate avea atat aspecte pozitive, cat si negative.

Sisteme de pariere si strategii pentru profit 2021
Principalele avantaje ale unirii fortelor cu alti pariori

Acesta „strategie” conduce la posibilitati multiple. Printre acestea, una din cele mai importante este strict legata de numarul de meciuri pe care-l pariati si de posibilatea de a miza pe cat mai multe evenimente distincte.

Deschide-ti cont la NetBet si pariaza bani gratis!

Pentru a explica aceasta metoda, venim cu un exemplu. Sumele sunt fictive si rotunde pentru a fi mai usor sa calculam. Asadar, sa spunem ca aveti o banca de pariuri de 10 000 RON, iar suma voastra standard pe care o pariati reprezenta 3% din banca – 300 RON. Partenerul vostru are si el o banca de 10 000 RON si mizeaza 300 RON pe joc. In momentul in care va combinati banii, aveti un total de 20 000 RON si creati o miza de 600 RON. Impreuna cu prietenul dumnevoastra veti juca atat sugestiile voastre, cat si ale lui, iar acest fapt va poate atunci castiguri totale semnificative. Desigur, aceasta metoda poate avea un efect important doar pe termen lung si doar in cazul in care ambii sunteti pariori buni pe termen lung.

Un alt avantaj extrem de important este reprezentat de timpul alocat activitatii. Pentru a ramane constant intre pariorii de top iti trebuie extrem de mult timp. Profesionistii petrec ore intregi zilnic pentru a alcatui bilete de cote de 2-3. Trebuie sa fii sigur ca ai acest timp! De asemenea, fii sigur ca unirea fortelor cu un alt parior de top si compararea rezultatelor analizelor voastre nu-ti poate aduce decat un beneficiu important.


Urmareste-ne pe Facebook si Instagram!  Aboneaza-te și la canalul nostru de YouTube!


Riscurile unirii fortelor cu alti pariori
  • Esti sigur ca persoana cu care te asociezi este un „castigator” pe termen lung?

Atunci cand iti cauti un partener in arta pariurilor trebuie sa te gandesti la o multitudine de aspecte. De exemplu, cum verifici daca persoana cu care intentionezi sa te implici este un parior bun pe termen lung?  Desigur, s-ar putea ca acesta sa-si tina anumite statistici, insa acestea pot fi oricand „fabricate”. Asadar, in momentul in care doresti sa te asociezi cu cineva cel mai indicat ar fi sa va schimbati sugestiile pentru un timp si mai apoi sa va puneti banii „la comun”!

  • Cine va pastra banii pentru pariuri? Ar trebui sa avem amandoi acces la acestea?

In ciuda faptului ca amandoi o sa jucati mai multe pariuri, cel mai indicat ar fi ca fiecare sa mizeze din banca in mod individual. Puteti sa va schimati sugestiile zi de zi prin diverse mijloace de comunicare – de la discutii prin e-mail, mesaje text pana la convorbirea telefonica. Astfel, puteti evita sa fiti pacaliti de partenerul dumnevoastra.


Urmareste live meciul pe LiveScore Pariuri1x2.ro


Trateaza totul ca o afacere. Chiar asta este!

In momentul in care doi pariori profesionisti se inteleg asupra unui parteneriat, acestia isi fac de cele mai multe ori chiar si un contract. Daca veti apela la aceasta varianta, includeti absolut tot ceea ce ar credeti ca este necesar: asteptarile de la partener, cum si cand vor fi retrasi banii, data incheierii parteneriatului etc.

Concluzii

In final, daca gasim persoana potrivita cu care sa ne unim fortele am putea face acest lucru. Totusi, trebuie sa fim extrem de prudenti in cautarea acesteia! Si trebuie sa ne asiguram ca aceasta este o persoana castigatoare pe termen lung. In plus, evident, aceasta trebuie sa prezinte si o incredere deosebita!


 

Cel mai bun bonus este aici! 500 lei special prin Pariuri1x2

Joaca la aceasta casa de pariuri si primesti bonus sportiv de 500 lei

 

500 RON BONUS la prima depunere

Primesti 100% din depunerea efectuata pana la 500 RON

Ti-a placut aceasta stire? 1 0


Lasa un comentariu