Actiunea din Liga 1 incepe cu +50% la profituri!

Viitorul, FCSB, Dinamo, CFR Cluj, CS U Craiova? Cine va fi noua campioana a Ligii 1 in sezonul 2017-2018? Raspunsul il vom afla la finalul lunii mai, anul viitor. Spectacolul din campionatul intern incepe la Unibet cu un bonus de 50% pentru pariurile castigatoare. Pariaza pe cel putin 4 meciuri din prima etapa a Ligii 1 si in cazul in care pariul este castigator, noi iti oferim 50% in plus la suma castigata!

+50% Liga 1 Unibet

Deschide-ti acum un cont la Unibet – Ai 250 de lei Bonus!
Cum profiti de promotie:
  1. Intra in contul tau Unibet si opteaza pentru promotie pana vineri, ora 18.
  2. Dupa ora 20, plaseaza un bilet cu cel putin 4 selectii pentru meciurile din prima etapa a Ligii 1 de sambata, duminica si luni.
  3. Miza maxima pentru acest bilet este de 100 RON iar bonusul maxim este de 1000 RON.
  4. Cota minima pentru fiecare dintre pariurile plasate trebuie sa fie 1.20.
  5. Daca biletul este castigator, primesti cu 50% mai mult!

Daca esti nou la Unibet, atunci nu mai astepta si deschide un cont folosind acest link. Doar prin Pariuri1x2.ro vei primi un bonus de 300 RON , bonusuri speciale si vei putea participa la promotiile exclusive pe care le desfasuram doar pentru cei care isi deschid cont prin site-ul nostru.

Jucand prin linkurile noastre, sustii intreaga echipa si toate proiectele pe care le desfasuram. Daca vrei sa afli mai multe despre aceasta casa de pariuri, atunci citeste pagina cu toate informatiile si parerile jucatorilor: Unibet


Lasa un comentariu