200 RON FARA DEPOZIT la cel mai nou cazino online din Romania!

Desi pare greu de crezut, avem in fata o oferta care nu va mai dura mult, insa este cat se poate de serioasa pentru ca vine de la cel mai cunoscut nume din istoria jocurilor de noroc din Romania: Novomatic.

Putem spune fara emotii ca este cea mai buna oferta pentru noii jucatori care a existat pana acum in Romania la un cazino online.

Proaspat lansat in urma cu aproximativ 2 saptamani, cazinoul celor de la Novomatic este singurul loc unde puteti gasi jocuri precum Book Of Ra, Sizzling Hot, Dolphin’s Pearl, Lucky Lady’s Charm si alte zeci de jocuri atat de indragite de jucatorii din Romania.

Cum iei bonusul de 200 RON fara depunere?

  1.  Trebuie sa deschizi un cont folosind neaparat acest link
  2. Dupa ce iti deschizi contul, verifica adresa de email si introdu toate datele personale. Apoi , apasa pe profilul tau si acceseaza pagina „Documente” si urmeaza instructiunile de acolo.
  3. In aproximativ 24h bonusul este creditat in contul tau.

 

Daca esti nou la Admiral, atunci nu mai astepta si deschide un cont folosind acest link. Doar prin Pariuri1x2.ro vei primi un bonus de 150 RON , bonusuri speciale si vei putea participa la promotiile exclusive pe care le desfasuram doar pentru cei care isi deschid cont prin site-ul nostru.

Jucand prin linkurile noastre, sustii intreaga echipa si toate proiectele pe care le desfasuram. Daca vrei sa afli mai multe despre aceasta casa de pariuri, atunci citeste pagina cu toate informatiile si parerile jucatorilor: Admiral


Comments 5

Lasa un comentariu