FCSB si Viitorul raman singurele reprezentante ale Romaniei in Europa

europa

Echipele romanesti din turul trei al calificarilor pentru Europa League au avut o seara neagra. Astra, Dinamo si Craiova au pierdut, lasand doar FCSB si Viitorul in lupta pentru un loc in grupe.


Infrangeri pe linie pentru echipele din Europa League

Astra a fost prima echipa romaneasca eliminata din cupele europene anul acesta. Giurgiuvenii au pierdut meciul impotriva celor de la Oleksandriya. Ucrainienii au reusit sa inscrie singurul gol al dublei manse in minutul 43 al meciului de pe stadionul KSK Nika, in urma unei lovituri de pedeapsa.

Dupa infrangerea cu 1-0 din tur, Craiova mergea acum la Milano in speranta obtinerii unui rezultat miraculos. Italienii nu au pierdut insa vremea, deschizand scorul inca din minutul noua al partidei, prin Bonaventura. Cutrone a adaugat un nou gol dupa pauza, pentru a duce scorul dublei manse la 3-0.

Dinamo a obtinut o remiza la Bucuresti, dar partida retur cu Bilbao avea sa fie internala. Defensiva „cainilor rosii” a cedat de doua ori intr-un interval de doar sase minute, Raul Garcia marcand o dubla. Aduriz a reusit sa puncteze cu cateva minute inaintea terminarii timpului de joc, ducand scorul general la 4-1.


Pariu de pana la 300 RON oferit de eFortuna noilor clienti: Deschide-ti acum un cont si profita!

FCSB si Viitorul continua in Europa

Vineri vor avea loc la Nyon tragerile la sorti ale partidelor finale pentru calificarea in grupele Champions League si Europa League. FCSB si Viitorul isi vor afla adversarele dupa pranz.

La eFortuna puteti paria pentru o cota de 4.75 pe viitoarea adversara a FCSB-ului. Toate detaliile sunt aici.

 

500 RON BONUS la prima depunere

Primesti 100% din depunerea efectuata pana la 500 RON

Cel mai bun bonus este aici! 500 lei special prin Pariuri1x2

Joaca la aceasta casa de pariuri si primesti bonus sportiv de 500 lei

 

Ti-a placut aceasta stire? 0 0


Lasa un comentariu