Iti dam pariul 100% sigur pe Sporting – FCSB!

După ce a trecut de Plzen în turul 3 preliminar, FCSB luptă cu Sporting Lisabona pentru un loc în grupele Ligii Campionilor! Va obține FCSB un rezultat favorabil la Lisabona?

Indiferent ce ai paria la meciul programat marti seara, de la ora 21:45, pe arena „Jose Alvalade”, nu poti pierde. Aceasta pentru Sportingbet are o oferta de nerefuzat pentru tine, ce are in vedere chiar infruntarea Sporting – FCSB!

Primul tau pariu live pe meciul Sporting – FCSB este fara risc, 100% în limita a 40 RON! Trebuie doar să plasezi un pariu Live, și în cazul în care este pierzător Sportingbet iti da inapoi intreaga miza, in limita a 40 RON!

Cum poti beneficia de aceasta promotie perfecta pentru tine:
  1. Deschide-ti un cont la Sportingbet > CLICK AICI
  2. Plaseaza un pariu live de cel putin 40 de lei pe meciul Sporting – FCSB
  3. In cazul în care primul pariu simplu live pe meciul care se califica este pierzator, miza va fi inapoiată 100% în limita a 40 RON sub formă de FreeBet. FreeBet-ul va putea fi folosit pe orice pariu in termen de 7 zile, iar în eventualitatea unui castig, suma va fi disponibilă în cont ca si bani cash, fara condiții de pariere.
Profita ACUM de BONUSUL Sportingbet »» 200 ron GRATUITI pentru pariurile tale!

Daca esti nou la Sportingbet, atunci nu mai astepta si deschide un cont folosind acest link. Doar prin Pariuri1x2.ro vei primi un bonus de 500 RON , bonusuri speciale si vei putea participa la promotiile exclusive pe care le desfasuram doar pentru cei care isi deschid cont prin site-ul nostru.

Jucand prin linkurile noastre, sustii intreaga echipa si toate proiectele pe care le desfasuram. Daca vrei sa afli mai multe despre aceasta casa de pariuri, atunci citeste pagina cu toate informatiile si parerile jucatorilor: Sportingbet


Lasa un comentariu