Mutare de MILIOANE pentru “Batrana Doamna”! Un om de baza de la PSG vine sa obtina suprematia in Serie A!

Campanie bogata de transferuri pentru campioana en-titre a Italiei, Juventus Torino. Cu doar o zi inainte de inceperea sezonului 2017/2018 in Serie A, “Batrana Doamna” a efectuat una dintre cele mai spectaculoase mutari ale acestei veri: Blaise Matuidi (30 ani) in schimbul a doar 20 milioane de euro!


Transferuri cu cap

Juventus a inceput sezonul oficial indoielnic, iar infrangerea din finala Supercupei Italiei, 2-3 cu Lazio, i-a faccut pe fani sa regrete plecarile lui Bonucci si Dani Alves. “Bianconerii” s-au intarit din punct de vedere defensiv prin achizitia lui Mattia De Scilgio (ex-AC Milan), insa principalele mutari au avut loc in plan ofensiv. Douglas Costa, Federico Bernardeschi si, in acest moment, un om-cheie la centrul terenului, Blaise Matuidi.

1.75 este cota oferita de Unibet pentru ca Juventus sa castige din nou titlul in Serie A.


Citeste si:

Concurenta de cinci stele

Unul dintre motivele pentru care PSG s-a “descotorosit” atat de usor este dat de variantele numeroase pe care Unai Emery le are la dispozitie in linia mediana, dar si de varsta jucatorului. Nume precum Krychowiak, Motta, Verratti sau Rabiot vor face fata cu brio la mijlocul terenului. Totusi, postul de titular nu ii este asigurat lui Matuidi nici la Juventus. Vedete precum Pjanic, Marchisio, sau Khedira, care au dus greul in sezonul trecut in competitiile interne dar si in UEFA Champions League pana in finala ii vor crea o concurenta acerba francezului.

30 de milioane de euro este cota de piata a lui Blaise Matuidi, conform site-ului de specialitate transfermarkt.com.

Sursa foto: Juventus.com

500 RON BONUS la prima depunere

Primesti 100% din depunerea efectuata pana la 500 RON

Cel mai bun bonus este aici! 500 lei special prin Pariuri1x2

Joaca la aceasta casa de pariuri si primesti bonus sportiv de 500 lei

 

Ti-a placut aceasta stire? 0 0


Lasa un comentariu