UN PONT PE ZI: Miercuri si joi, tenisul ne-a adus profitul! Super-cote castigatoare propuse in ultimele emisiuni!

un pont pe zi

Emisiunea „UN PONT PE ZI” s-a obisnuit sa ofere cele mai bune pronosticuri castigatoare pariorilor de extrem de mult timp. La mijlocul acestei saptamani, dupa jucarea partidelor internationale, in ciuda unei oferte limitate, Dan si Sabin au ales din nou cele mai inspirate pronosticuri.


Pentru meciul zilei de miercuri, cel dintre Federer si Del Potro, pronosticul ales, de peste 3.5 seturi in meci (scor 1-3), a avut cota 1.83. Cota castigatoare pentru meciul zilei de joi a fost chiar mai mare! Dupa cum am anticipat, Jean-Julien Rojer si Horia Tecau i-au invins pe Kontinen si Peers, victoria lor avand cota 2.10!

O alta cota excelenta oferita in emisiunea de marti a fost cea pentru victoria lui Coco Vandeweghe, care a trecut de Karolina Pliskova si a transformat pronosticul de cota 2.43 intr-unul castigator. Alte ponturi grozavve de la US Open au fost cele pentru numarul de gameuri din meciul Keys – Kanepi (cota 1.52) sau scorul exact al partidei de dublu dintre Chan/Zhang si Chan/Hingis (cota 1.65). Doar Nadal ne-a stricat doua zile perfecte la turneul american, castigand intr-un mod prea autoritar partida cu Rublev. Am completat oferta din tenis cu doua selectii corecte din trei pentru turneul de la Alphen. Nici ponturile castigatoare din fotbal nu au lispsit, cu propuneri din Bulgaria, Danemarca, Finlanda, Rusia sau Spania.

upz -fundal engleze zenit fotbal ligue 1 la liga liga 1 freiburg 12 ponturi sabin bilet bundesliga dan un pont serie pe zi bundesliga pariuri sociedad

Diseara va invitam la o noua editie de ”Un Pont pe Zi”, ultima din aceasta saptamana. Dan si Sabin au pregatit pentru voi o multe de super-pariuri pentru cele mai importante partide ale weekendului, tinta fiind precisa: IMPREUNA, SPRE CASTIG! Ne vedem de la ora 24:00, live pe B1 TV.

Cel mai bun bonus este aici! 500 lei special prin Pariuri1x2

Joaca la aceasta casa de pariuri si primesti bonus sportiv de 500 lei

 

500 RON BONUS la prima depunere

Primesti 100% din depunerea efectuata pana la 500 RON

Ti-a placut aceasta stire? 0 0


Lasa un comentariu