Chelsea – Manchester City: Obtine un pariu gratuit pentru fiecare gol al echipei tale favorite!

Sambata, incepand cu ora 19:30, se va disputa partida Chelsea – Manchester City, din cadrul rundei cu numarul 7 din Premier League.


Cum obtin un pariu gratuit pentru fiecare gol al echipei mele?

Duelul Chelsea – Manchester City este unul dintre cele mai asteptate derby-uri de la finalul lunii septembrie. In aceasta inclestare s-au inscris peste 3 goluri in ultimele 3 intalniri. Acum, poti profita la Unibet de goana dupa goluri de sambata si poti obtine un pariu gratuit pentru fiecare gol inscris de echipa pe care o sustii!

Cum pot opta pentru promotia pe Chelsea – Manchester City?

Nota: Te rugam sa ai in vedere faptul ca miza maxima admisa pentru acest bilet de joc este de 100 RON, iar oferta va putea fi utilizata dupa ora 13:00, ora Romaniei, in fiecare vineri exclusiv pentru selectii din Liga 1.


Sursa imaginii: www.goal.com


 

Daca esti nou la Unibet, atunci nu mai astepta si deschide un cont folosind acest link. Doar prin Pariuri1x2.ro vei primi un bonus de 300 RON , bonusuri speciale si vei putea participa la promotiile exclusive pe care le desfasuram doar pentru cei care isi deschid cont prin site-ul nostru.

Jucand prin linkurile noastre, sustii intreaga echipa si toate proiectele pe care le desfasuram. Daca vrei sa afli mai multe despre aceasta casa de pariuri, atunci citeste pagina cu toate informatiile si parerile jucatorilor: Unibet


Lasa un comentariu