De senzatie! Romania are cota 10.00 sa invinga nationala Kazakhstanului!

Nationala noastra se pregateste sa intre in era „Contra” cu un succes. Adversara ii va fi, joi seara la Ploiesti, o reprezentativa extrem de modesta in meciurile din deplasare. In cele 4 deplasari ale campaniei, Kazakhstan a inregistrat tot atatea infrangeri, cu golaveraj 1- 14! Pariaza pe victoria Romaniei in penultimul meci al preliminariilor pentru CM 2018 la o cota de 10.00!

Cota marita de la 1.22 la 10.00

Cota de 10.00 pe succesul Romaniei este oferita de Sportingbet tuturor noilor clienti care isi vor deschide cont la agentie prin acest link, vor depune cel putin 40 de lei si vor paria pana la 20 de lei pe varianta 1 solist in Romania – Kazakhstan. Pentru a beneficia de oferta trebuie sa dai click aici. 

  1. Această ofertă este valabilă doar pentru jucătorii noi care și-au deschis un cont folosind pagina specială a promoției în care se prezintă termenii și condițiile acesteia.  Oferta este valabilă doar pentru meciul România v Kazahstan care se joacă pe data de 5.10.2017, ora 21:45.
  2. Pentru a beneficia de cota 10 pentru victoria României trebuie să te înregistrezi înainte de startul meciului, să faci o depunere în contul tău de pariuri și să plasezi un pariu simplu pre-meci (înainte de începutul meciului) pe victoria României – 1 solist – (Rezultat final în cele 90 de minute de joc).
  3. Pariul trebuie plasat la cota normală disponibilă în oferta de pariuri. Dacă pariul va fi câștigător, vei primi imediat în cont câștigurile obținute din cota normală sub formă de bani cash, iar diferența până la cota de 10 va fi creditată în cont sub formă de bonus, în termen de 48 de ore de la încheierea meciului.
  4. Miza maximă acceptată este de 20 RON sau echivalentul în valută conform ratei interne de schimb valutar. Dacă vei plasa un pariu mai mare de 20 RON, doar 20 RON vor fi luați în considerare pentru cota mărită.
  5. Clienții care beneficiază de această ofertă, nu vor mai beneficia de oferta standard la înregistrare afișată pe site.
  6. Pariurile plasate din fonduri bonus, freebet-uri sau închise cu opțiunea cash out nu vor fi luate în considerare la această promoție.
  7. Această ofertă este valabilă doar pentru primul pariu plasat.
  8. Depunerea minimă este 40 RON. Depunerile făcute prin Moneybookers (Skrill) sau Neteller nu se califică pentru această promoție.

Daca esti nou la Sportingbet, atunci nu mai astepta si deschide un cont folosind acest link. Doar prin Pariuri1x2.ro vei primi un bonus de 500 RON , bonusuri speciale si vei putea participa la promotiile exclusive pe care le desfasuram doar pentru cei care isi deschid cont prin site-ul nostru.

Jucand prin linkurile noastre, sustii intreaga echipa si toate proiectele pe care le desfasuram. Daca vrei sa afli mai multe despre aceasta casa de pariuri, atunci citeste pagina cu toate informatiile si parerile jucatorilor: Sportingbet


Lasa un comentariu