Bartomeu confirma stirea: FC Barcelona paraseste La Liga !!

Presedintele Barcelonei, Josep Maria Bartomeu, a confirmat faptul ca gigantul catalan va demara o serie de discutii legate de parasirea primei ligi spaniole, pentru a evolua in esalonul de elita al altui campionat, in cazul in care Catalunia isi va castiga in cele din urma independenta.

”Pana acum nu ne-am confruntat cu astfel de situatie. Dar acum, tinand cont de lucrurile care se pot intampla in viitor,  situatia trebuie analizata. In cazul in care se va ajunge la independenta, alaturi de conducerea clubului vom lua calm cea mai buna decizie” a declarat Bartomeu.

Ligue 1 sau Primeira Liga portugheza ar fi doua dintre competitiile in care Barcelona ar putea cere acceptul sa evolueze. Exista insa zvonuri potrivit carora catalanii ar fi pregatiti sa solicite chiar trecerea in Premier League, alaturi de granzii din Manchester, Chelsea, Liverpool sau Arsenal.

La referendumul desfasurat duminica in Catalunia, 90% din votanti au ales independenta. Cu toate acestea, referendumul a fost considerat ilegal de guvernul de Madrid, pe fondul unor reprimari violente ale manifestatiilor pro independenta.

1.60 are cota Barcelona sa castige titlul stagiunii 2017/2018 din La Liga. Real Madrid primeste cota 2.60. Pariaza acum »»
Cel mai bun bonus este aici! 500 lei special prin Pariuri1x2

Joaca la aceasta casa de pariuri si primesti bonus sportiv de 500 lei

 

500 RON BONUS la prima depunere

Primesti 100% din depunerea efectuata pana la 500 RON

Ti-a placut aceasta stire? 5 4


Lasa un comentariu