Cota de 8.00 pentru doua transferuri SPECTACULOASE ale FCSB-ului in aceasta iarna!

Aflandu-se pe locul 2 in clasamentul Ligii 1, la patru puncte in spatele CFR-ului si cu o serie de evolutii submediocre, se pare ca lotul actual al FCSB-ului nu este indeajuns de valoros. In acest caz, patronul “ros-albastrilor” este dispus sa ia masuri in perioada urmatoare de transferuri, iar principala tinta vine chiar din curtea marii rivale, Dinamo: Adam Nemec.


Lovim din nou cu “Pariuri de la utilizatori”

Dupa cum bine stiti, agentia de pariuri on-line Winmasters a lansat promotia “Pariuri de la utilizatori”, prin intermediul careia orice propunere, oricat de mult sau de putin realizabila, va primi o cota pe masura. In acest context, redactia Pariuri1x2 a pregatit un nou scenariu pentru dumneavoastra, unul care vizeaza exclusiv campania viitoare de transferuri a FCSB-ului.


Propunem o cota de 8.00!

Scenariul este unul foarte simplu. Daca atat Adam Nemec (Dinamo), cat si Olimpiu Morutan (FC Botosani) vor ajunge in tabara “ros-albastrilor” pana pe data de 31 ianuarie 2018, atunci cand se va incheia perioada de transferuri, putem beneficia de o cota imensa: 8.00! Partea buna e ca sansele ca cele doua transferuri sa aiba loc sunt destul de mari. Conform declaratiilor patronului FCSB-ului, Adam Nemec ar fi acceptat deja propunerea financiara a “ros-albastrilor”, in timp ce Olimpiu Morutan nu ar putea fi foarte greu de convins, intrucat majoritatea tinerilor din Liga 1 nu ar spune “nu” unei asemenea oferte, mai ales cand vine din partea celei mai titrate formatii din Romania.

500 RON BONUS la prima depunere

Primesti 100% din depunerea efectuata pana la 500 RON

Cel mai bun bonus este aici! 500 lei special prin Pariuri1x2

Joaca la aceasta casa de pariuri si primesti bonus sportiv de 500 lei

 

Ti-a placut aceasta stire? 0 0


Lasa un comentariu