ASA SE FAC BANII! »» Ieri, o zi plina cu bilete verzi si ponturi castigatoare ale redactiei www.pariuri1x2.ro!

Daca ne-ai urmarit, sigur ai castigat! Zi de zi redactia pariuri1x2.ro analizeaza pas cu pas oferta si ne conduce catre bilete si ponturi “verzi”.

Ieri am castigat din nou impreuna, iar profitul a fost unul considerabil. Biletul zilei,  Cota 3 dar si biletul din tenis au fost rand pe rand verzi. Pe langa aceste bilete castigatoare, va reamintim faptul ca Dan Bara, Sabin Pirvan si redactia www.pariuri1x2.ro au oferit 31 de ponturi castigatoare pentru meciurile din weekend prezentate in emisiunea UN PONT PE ZI, live pe B1 dar si pe pagina de facebook a site-ului nostru. Pe toate le puteti revedea aici.

Ieri, am inceput ziua dublandu-ne investitia cu biletul din tenis. B. Paire s-a impus in fata lui R. Gasquet, in timp ce un alt francez, J. Benneteau a castigat disputa cu D. Shapovalov.

A urmat Biletul Zilei, unde n-am avut nicio emotie si am bifat al 8-lea VERDE din ultimele 12. FC Botosani nu a pierdut pe terenul celor de la Sepsi, in timp ce in partidele Dinamo – FC Viitorul (0-4) si New York Red Bulls – Toronto (1-2) s-au inscris cate cel putin doua goluri.


Cireasa de pe tort a fost Cota 3. Inter s-a impus pe terenul celor de la Verona (1-2), FC Botosani a castigat in deplasarea de la Sepsi (0-2) si in partida din MLS dintre New York Red Bulls si FC Toronto (1-2) pariul „ambele echipe marcheaza a fost castigator.


 

 

500 RON BONUS la prima depunere

Primesti 100% din depunerea efectuata pana la 500 RON

Cel mai bun bonus este aici! 500 lei special prin Pariuri1x2

Joaca la aceasta casa de pariuri si primesti bonus sportiv de 500 lei

 

Ti-a placut aceasta stire? 1 0


Lasa un comentariu