RWC 2015: „Stejarii” au scris istorie! Cine ar fi pariat pe o asemenea revenire?!

Nationala de rugby a Romaniei a bifat aseara primul succes la actuala editie a Rugby World Cup.

Si ce victorie! Condusi in minutul 53 cu 15-0 (!), „stejarii” au avut o revenire formidabila, reuşind, cu un minut şi jumătate inainte de final, sa intoarca soarta meciului.

Scor final, Canada – Romania 15-17!

Omul meciului a fost Mihai Macovei, capitanul Romaniei, cel care a reusit cele doua eseuri ale echipei noastre.

„Ne bucuram de acesti suporteri care au venit in tribune si vrem sa le multumim si sa le dedicam lor victoria, pentru ca ne-au incurajat pana la final si au fost alaturi de noi.

Dorim sa ii multumim si lui Marius Tincu, care trece prin momente grele in familie, dar a ales sa ramană alaturi de noi si vrem sa ii dedicam si lui victoria. Toti am jucat astazi cu gandul la el”, a spus, la final, Mihai Macovei.

Aceasta a fost cea mai spectaculoasa rasturnare de scor din istoria Cupei Mondiale!

stejari 1

Presa straina a laudat performanta Romaniei, care a facut inconjurul lumii (sursa: ziare.com)!

Toronto Star: Romania a avut o parte secunda plina de inspiratie si a anulat handicapul de 15 puncte, obtinand o victorie dramatica. Ultima lovitura a lui Vlaicu i-a adus pe fanii romani in delir.

The Independent: Romania a fost remarcabila in partea secunda si a obtinut prima victorie de la Cupa Mondiala. Canada nu a mai avut cum sa raspunda pe final, in timp ce jucatorii Romaniei s-au prabusit pe teren si au sarbatorit o victorie superba.

The Telegraph: Romanii sunt regii revenirilor! Au ajuns la patru victorii la rand in fata Canadei. Romanii merita toate laudele din lume, iar acum vor avea o lupta epica impotriva Italiei pentru locul trei! Ce meci placut!

BBC: Romania a reusit 17 punte in ultimele 28 de minute si a obtinut cea mai importanta rasturnare din istoria Cupei Mondiale.

Il Sussidiario: Revenire incredibila a Romaniei! Stejarii merita toata aprecierea din lume. Pana la urma, a castigat echipa care a crezut mai mult!

Urmatorul meci al nationalei, ultimul la Cupa Mondiala pentru „stejari”, e duminica, 11 octombrie, de la ora 16.30, pe „Sandy Park” din Exeter, impotriva Italiei.

Partida Italia – Romania, contand pentru Grupa D, va fi arbitrat de francezul Romain Poite.

Cel mai bun bonus este aici! 500 lei special prin Pariuri1x2

Joaca la aceasta casa de pariuri si primesti bonus sportiv de 500 lei

 

500 RON BONUS la prima depunere

Primesti 100% din depunerea efectuata pana la 500 RON

Ti-a placut aceasta stire? 0 0


Lasa un comentariu