S-au afisat COTELE pentru castigatoarea UEFA Champions League! Barcelona si Real Madrid NU se afla printre favorite!

Dupa tragerea la sorti de ieri dupa-amiaza, am aflat cele opt dueluri incendiare ce vor avea loc in UEFA Champions League incepand cu mijlocul lunii februarie. Pe langa dispute relativ dezechilibrate precum Basel – Manchester City si Bayern – Besiktas , avem parte de partide de cinci stele, Chelsea – Barcelona si Real Madrid –PSG urmand a ne incanta cu un fotbal de cea mai inalta calitate.


Bogatii de la City si PSG, in pole-position

Desi Paris Saint-Germain va avea parte de un meci de foc in optimi in fata detinatoarei trofeului, Real Madrid, parizienii detin un lot extraordinar de valoros si, profitand de forma slaba a spaniolilor, ar putea ajunge fara probleme in sferturi. Tocmai de aceea, 888Sport ii coteaza cu 6.50 pe francezi la castigarea marelui trofeu. Chiar si asa, “cetatenii” sunt mari favoriti, primind o cota destul de mica (4.00). Bayern Munchen (5.50) este cea de-a doua favorita si exista doua motive principale pentru care bavarezii ar putea castiga trofeul: dubla-mansa lejera impotriva lui Besiktas in optimi, dar si venirea lui Jupp Heynckes pe banca nemtilor.


Barcelona si Real Madrid, aproape outsidere

Mai mult sau mai putin surprinzator, Barcelona si Real Madrid  nu se numara printre principalele favoritele la castigarea trofeului. Daca inclestarea Real Madrid – PSG reprezinta un motiv intemeiat pentru care madrilenii primesc o cota de 8.50, catalanii sunt favoriti in optimi, contra londonezilor de la Chelsea. Cu toate ca trupa lui Ernesto Valverde se descurca minunat in La Liga, plecarea lui Neymar ar putea dezvalui, pana la urma, slabiciunile din lotul Barcei.


Cotele 888Sport pentru favoritele la castigarea UEFA Champions League, editia 2017/2018:

 

Cel mai bun bonus este aici! 500 lei special prin Pariuri1x2

Joaca la aceasta casa de pariuri si primesti bonus sportiv de 500 lei

 

500 RON BONUS la prima depunere

Primesti 100% din depunerea efectuata pana la 500 RON

Ti-a placut aceasta stire? 5 2


Lasa un comentariu