Premier League: Doua zile pana la debutul lui Jürgen Klopp la FCL! Cine pariaza pe german?!

Au mai ramas doua zile pana la debutul oficial al germanului Jürgen Klopp pe banca tehnica a formatiei engleze FC Liverpool. Sâmbata, de la ora 14.45 (in direct la Eurosport), Liverpool va da piept cu Tottenham pe „White Hart Lane”. Klopp demareaza astfel in tromba la noua sa echipa, pentru fostul antrenor al formatiilor Mainz si Borussia Dortmund aventura in Premier League fiind prima in afara granitelor Germaniei.

In varsta de 48 de ani, Jürgen Klopp e vazut de fanii si de oficialii lui Liverpool drept omul pe care gruparea de pe „Anfield” il cauta de ani buni! Azi, site-ul oficial al „cormoranilor” a difuzat primele fotografii cu Jürgen Klopp in cantonamentul de la Melwood, unde abia de cateva zile are la dispozitie intreg lotul de jucatori. Meciurile din preliminariile Euro 2016 l-au privat pe german de prezenta vedetelor echipei la antrenamente.

Jurnalistii britanici, recunoscuti pentru indiscretia lor, ii fac marcaj strans tehnicianului german! Astfel, acestia au dezvaluit faptul ca Jürgen Klopp a stat la o bere cu fanii lui FCL, ori ca a schimbat de la venirea sa patru autoturisme!

In primele zile dupa sosirea sa la Liverpool, Jürgen Klopp a fost vazut conducand un Mercedes in timp ce explora un cartier in cautarea unei locuinte, cartier unde si fostul manager Brendan Rodgers a avut la dispozitie o casa in valoare de 1,2 milioane de lire sterline! Klopp a fost zarit apoi intr-un Audi, cateva zile mai tarziu fiind fotografiat la sosirea in cantonament intr-un Porche si plecand intr-ul Vauxhall Insignia, numele sub care Opel e comercializat in Marea Britanie.

Klopp l-a pierdut pana la finalul sezonului pe internationalul de tineret Joe Gomez, care s-a accidentat grav zilele trecute in partida castigata de Anglia in fata Kazakhstanului, scor 3-0. Gomez a fost diagnosticat cu ruperea ligamentelor incrucisate.

foto: pagina de facebook a FC Liverpool

500 RON BONUS la prima depunere

Primesti 100% din depunerea efectuata pana la 500 RON

Cel mai bun bonus este aici! 500 lei special prin Pariuri1x2

Joaca la aceasta casa de pariuri si primesti bonus sportiv de 500 lei

 

Ti-a placut aceasta stire? 0 0


Lasa un comentariu