HANDBAL: Azi, derby-ul Dinamo – Steaua. Oaspetii, fara suporteri in „Stefan cel Mare”

Liga Nationala de handbal programeaza astazi meciul dintre Dinamo- si Steaua, cele doua mari rivale bucurestene. Confruntarea va avea loc in Sala „Dinamo”, de la ora 19.35, si va fi transmisa in direct de Digi Sport 4. Intrarea este libera.

Dinamo vine dupa un succes foarte important, 26-23 de pe terenul CSM-ului, inregistrat la mijlocul saptamanii, care a readus-o pe pozitia a doua, la un singur punct de lider, informeaza www.handbalvolei.ro. Eliodor Voica, antrenorul gazdelor de azi, se aateapta la un meci echilibrat impotriva rivalilor de la Steaua.

„Daca ne uitam la evolutiile de pana acum si la locurile din clasament, se poate spune ca este cel mai interesant derby din ultimii ani. Dinamo nu are neaparat prima optiune la victorie in acest meci, sansele sunt egale din toate punctele de vedere. Mi-ar placea sa cred ca plusul de experienta al catorva jucatori ai lui Dinamo ar putea face diferenta”, a spus, pentru „handbalvolei.ro”, tehnicianul dinamovist.

Eliodor Voica are probleme de lot. El nu va putea conta pe Răzvan Răpciugă si Flavius Cimpan, accidentati. Liviu Mironescu, capitanul lui Dinamo, este incert, el revenind dupa o ruptura musculara.

Victoria cu HC Adrian Petrea din etapa trecuta a ridicat moralul jucatorilor echipei Steaua. Elevii lui Ovidiu Mihăilă sunt in prezent pe locul 3 in clasament. Ionut Georgescu, capitanul echipei, spune că Steaua merge in „Stefan cel Mare” la victorie: „Mergem sa ne batem, chiar daca nu vom avea sprijinul suporterilor! Mergem sa ne jucam sansa. Toata lumea stie ca e un derby, anul acesta are poate o importanta mai mare pentru ca ne aflam pe pozitii fruntase, dar campionatul e lung. Suntem determinati, motivati, mergem sa facem un joc bun. Dinamovistii au o echipa bună, dar in teren se joaca sapte la sapte. Noi nu suntem asa numerosi ca ei, dar trebuie compensam prin ambitie si daruinta. Anul trecut i-am batut pentru ca ne-am aparat foarte bine. Avand in vedere ca joaca acasa, presiunea este pe ei. Vor veni suporterii, toata lumea se asteapta de la Dinamo ca anul acesta sa se bata la campionat, dar noi nu suntem de neglijat”, a spus extrema dreaptă a Stelei.

Antrenorul Ovidiu Mihăilă nu mizeaza azi pe Alexandru Dimache, Darius Apolzan și Laurențiu Dinescu, toți cu probleme medicale.

Steaua nu va avea suporteri in tribunele din „Stefan cel Mare”. Din motive de securitate, cluburile au cazut de acord ca e mai bine ca fanii oaspeti sa nu faca deplasarea.

500 RON BONUS la prima depunere

Primesti 100% din depunerea efectuata pana la 500 RON

Cel mai bun bonus este aici! 500 lei special prin Pariuri1x2

Joaca la aceasta casa de pariuri si primesti bonus sportiv de 500 lei

 

Ti-a placut aceasta stire? 0 0


Lasa un comentariu