Handbal: Azi, CSM Bucuresti – Budućnost! Fetele lui Kim Rasmussen vor a treia victorie

Echipa feminina de handbal CSM Bucuresti intalneste azi, de la ora 19.00, in Sala Polivalenta din Bucuresti, formatia ŽRK Budućnost Podgorica, campioana Europei, intr-o partida contand pentru etapa a treia a Grupei D a EHF Champions League.
Inaintea confruntarii de azi, CSM e pe primul loc in grupa, cu patru puncte, dupa victoriile din primele doua etape, 33–21 cu MKS Selgros Lublin – acasa si 28-17 cu IK Sävehof – in deplasare.

Budućnost are tot patru puncte, campioana Europei contabilizand pana acum tot doua succese.
Partida de azi va fi arbitrata de tandemul Kursad Erdogan – Ibrahim Özdeniz, Turcia.

„Urmează un joc foarte important pentru noi, meciul-meciurilor cum ii spunem noi. Suntem pregatiti, avem o singura problema, Linnea Torstenson nu e apta de joc. In rest, toata lumea este mobilizata si sper eu sa obtinem a treia victorie cu Buducnost, dupa cele doua de la Bucharest Trophy. De fapt, aceasta ar conta cel mai mult, pentru ca este oficial”, a spus directorul general de la CSM Bucuresti, Constantin Căliman.

„Este un meci foarte incitant. Dupa două victorii clare în Grupa D a Ligii Campionilor intalnim campioana en titre. Buducnost este o echipa foarte-foarte puternica, avand în componenta cateva din cele mai valoroase jucatoare ale lumii, cum este Cristina Neagu. Deci, va fi un test urias pentru noi”, a spus si antrenorul Kim Rasmussen.

„Le-am luat pulsul jucatoarelor de la Buducnost cand am fost in Muntenegru cu nationala. Ne-am antrenat impreuna, le-am studiat si am incercat sa invat cat mai multe despre ele. Acesta va fi testul cel mare pentru noi. Nu vor fi insa doar jucătoarele din Muntenegru, o vom avea adversara si pe Cristina Neagu”, a declarat si pivotul Oana Manea.

Cel mai bun bonus este aici! 500 lei special prin Pariuri1x2

Joaca la aceasta casa de pariuri si primesti bonus sportiv de 500 lei

 

500 RON BONUS la prima depunere

Primesti 100% din depunerea efectuata pana la 500 RON

Ti-a placut aceasta stire? 0 0


Lasa un comentariu