Simona este in semifinale si intalneste o adversara impotriva careia nu a pierdut!

Simona Halep

Miercuri noapte, Simona Halep a facut un nou pas spre castigarea turneului de la Indian Wells. Romanca a avut nevoie de trei seturi pentru a trece de Petra Martic.


Simona Halep – Petra Martic 6-4, 6-7 (5), 6-3

Lidera mondiala nu a avut o partida usoara impotriva jucatoarei ce ocupa locul 51 in ierarhia WTA. Desi a facut break in chiar primul game al meciului si a reusit sa pastreze avantajul pentru a lua primul set, lucrurile nu au mers la fel de usor in continuare, pentru Halep. Sportiva din Croatia a reusit sa inceapa setul secund cu break, desprinzandu-se la 3-0. Romanca a revenit, egaland la cinci, dar nu a putut evita tiebreak-ul. Acolo, dupa ce si-a pierdut serviciul de patru ori, Halep trebuia sa se recunoasca invinsa, scor 5-7.

Dupa ce a fortat decisivul, tot Martic avea sa fie prima cea care reusea sa castige pe serviciul adversarei in setul trei. In urma unui set foarte disputat, cu numeroase sanse de vreak de ambele parti, Simona avea sa fie cea care triumfa. Ea a castigat cinci game-uri succesive pentru a isi asigura locul in semifinalele competitiei.


La Unibet primul pariu pana la 250 RON este GRATUIT!

Victorii pe linie impotriva adversarei din semifinale

In penultimul act al turneului, Simona Halep o va intalni pe Naomi Osaka. Sportiva japoneza a facut un meci excelent impotriva Karolinei Pliskova. A fost nevoie de doar o ora si 19 minute pentru ca partida sa se incheie cu scorul de 6-2, 6-3.

In cele trei meciuri directe jucate pana acum, Simona Halep s-a impus de fiecare data in fata lui Naomi Osaka. Cel mai recent a fost meciul de la Australian Open. In urma cu aproape doua luni, Simona obtinea o victorie rapida, in doua seturi, pentru calificarea in sferturile turneului de la Melbourne.

Cel mai bun bonus este aici! 500 lei special prin Pariuri1x2

Joaca la aceasta casa de pariuri si primesti bonus sportiv de 500 lei

 

500 RON BONUS la prima depunere

Primesti 100% din depunerea efectuata pana la 500 RON

Ti-a placut aceasta stire? 1 1


Lasa un comentariu