Pariaza asigurat pe victoria lui Sebastian Vettel in Marele Premiu de la Melbourne!

Duminica, incepand cu ora 08:00, se va disputa Marele Premiu de la Melbourne la Formula 1. Ferrari si Sebastian Vettel isi propun in acest sezon castigarea „marelui circ” dupa ce in sezonul precedent Mercedes si Lewis Hamilton au castigat titlul cu 46 de puncte avans.

In acest sezon, Mercedes si Ferrari promit faptul ca pilotii lor, Hamilton si Vettel, se vor lupta pentru castigarea titlului inainte de Grand Prix-ul Australiei. In antrenamente, Hamilton a izbutit sa aiba cei mai buni timp pe circuitul de la Alebrt Park. Totusi, trebuie sa mentionam ca britanicul nu s-a mai impus in Australia din 2013, in vreme ce Vettel a castigat cursa de anul trecut. Daca va reusi si acum sa se impuna, Vettel ne-ar putea rotunji veniturile fara sa riscam absolut nimic! Unibet ofera nu un pariu asigurat de nu mai putin de 120 RON pentru victoria acestuia!

Vezi oferta

Cum pot obtine un pariu asigurat pe victoria luI Vettel?

* Banii iti vor fi restituiti in caz ca Vettel incheie pe pozitia secunda pana luni, 26 martie, ora 16:00;


 

Daca esti nou la Unibet, atunci nu mai astepta si deschide un cont folosind acest link. Doar prin Pariuri1x2.ro vei primi un bonus de 300 RON , bonusuri speciale si vei putea participa la promotiile exclusive pe care le desfasuram doar pentru cei care isi deschid cont prin site-ul nostru.

Jucand prin linkurile noastre, sustii intreaga echipa si toate proiectele pe care le desfasuram. Daca vrei sa afli mai multe despre aceasta casa de pariuri, atunci citeste pagina cu toate informatiile si parerile jucatorilor: Unibet


Lasa un comentariu