Doua nume URIASE pe lista de transferuri a lui Pep Guardiola in aceasta vara! Pe cine vrea sa aduca la City proaspatul campion al Angliei

Pep Guardiola are planuri in ceea ce priveste urmatoarea campanie de transferuri. Dupa ce a castigat titlul in Premier League cu Manchester City cu cinci etape inainte de finalul sezonului, depasind recorduri peste recorduri, tehnicianul spaniol doreste sa-si extinda suprematia pe intreg mapamondul.


Thiago si Mbappe, principalele tinte

Manchester City a incantat pe toata lumea prin jocul si rezultatele inregistrate in acest sezon, insa acest lucru nu este suficient, cel putin nu pentru Pep. Proaspat castigator al campionatului in Anglia, antrenorul iberic a parasit prematur aceasta editie de UEFA Champions League, avand in vedere potentialul urias al “cetatenilor”. Eliminarea din sferturile UCL in fata celor de la Liverpool nu le-a picat deloc bine bogatilor de la City, care pregatesc sutele de milioane de euro pentru o noua campanie de transferuri fastuoasa. Presa britanica noteaza faptul ca Thiago Alcantara (Bayern Munchen) si Kylian Mbappe (PSG) se afla in capul listei de transferuri a gruparii de pe “Etihad”.

60 de milioane de euro este cota de piata a lui Thiago Alcantara, conform site-ului de specialitate transfermarkt.com, in timp ce valoarea de piata a lui Kylian Mbappe ajunge la suma de 120 milioane de euro.


Thiago (27 ani) evolueaza de cinci sezoane in tricoul celor de la Bayern Munchen, perioada in care a marcat 24 de goluri in toate competitiile. Cu toate acestea, mijlocasul spaniol este o tinta realizabila pentru “cetateni”. Acesta a bifat doar 15 meciuri in aceasta editie de Bundesliga pentru bavarezi, fiind, intr-adevar si accidentat timp de doua luni si jumatate. Adevaratul obstacol pentru City ar putea aparea in cazul transferului lui Mbappe. Senzationalul atacant in varsta de 19 ani venit transferat de catre parizieni in vara de la AS Monaco in schimbul sumei de 120 milioane de euro a inscris deja 19 goluri pentru PSG si, tinand cont de parcursul dezamagitor al francezilor in acest sezon de UEFA Champions League, e greu de crezut ca se vor descotorosi de un varf cu potential atat de ridicat.

3.30 este cota oferita de Unibet pentru ca Bayern Munchen sa castige aceasta editie de UEFA Champions League.

500 RON BONUS la prima depunere

Primesti 100% din depunerea efectuata pana la 500 RON

Cel mai bun bonus este aici! 500 lei special prin Pariuri1x2

Joaca la aceasta casa de pariuri si primesti bonus sportiv de 500 lei

 

Ti-a placut aceasta stire? 0 0


Lasa un comentariu