Start in Turneul Campionilor: Grupe, cote, favoriti!

Sezonul 2015 al circuitului ATP a ajuns la final, iar marii jucători s-au adunat la Londra pentru a-şi culege laurii unui an plin de trudă şi reuşite. Începe Turneul Campionilor!

Cei mai buni 8 tenismeni din 2015 ai circuitului de simplu şi-au confirmat cu toţii prezenţa la Londra. Aceştia sunt: Novak Djokovic, Andy Murray, Roger Federer, Stan Wawrinka, Rafael Nadal, Tomas Berdych, David Ferrer şi Kei Nishikori (ordonaţi după poziţia din clasamentul “Road to Londra”).

O deosebită onoare pentru România este faptul că una dintre cele doua grupe a fost denumită “Grupa Ilie Năstase”, dupa primul număr 1 mondial din istoria tenisului profesionist, in ea fiind repartizaţi Andy Murray (nr. 2), Stan Wawrinka (nr. 4), Rafael Nadal (nr. 5) şi David Ferrer (nr. 7). Cealaltă grupă, denumită “Grupa Stan Smith” va aduce un duel de foc dintre Novak Djokovic (nr. 1) şi Roger Federer (nr. 3) – acesta fiind şi al patruzeci şi treilea meci ce îi va aduce faţă în faţă pe doi dintre cei mai buni jucători din toate timpurile; alături de cei doi, in “Grupa Stan Smith” au fost repartizaţi şi Tomas Berdych (nr. 6) şi japonezul Kei Nishikori (nr. 8).

netbet_201511BONUS pana la 450 RON, atunci cand pariezi cu NetBet Sport.! Click aici pentru a-ti deschide cont la cea mai buna casa de pariuri din Romania!

Tennis-1200

Cu siguranţă, fără doar şi poate, capul de afiş al acestei faze a grupelor va fi duelul Roger Federer – Novak Djokovic. Până în prezent, bilanţul întâlnirilor directe dintre cei doi este unul echilibrat aproape de “perfecţiunea echilibrului”, scorul fiind 21-21. În anul curent, Djokovic, l-a învins pe Roger în finalele de la Wimbledon şi US Open, dar şi în finalele de la Indian Wells şi Roma, “ceasul elveţia” fiind victorioas în înfruntările disputate în Dubai şi în Cincinnati.

Netbet oferă pentru victoria finală a Turneului Campionilor o cotă de 1.45 pentru Novak Djokovic, cotă de 4.50 pentru victoria lui Roger Federer şi o cotă de 10.25 pentru Andy Murray. Este demn de luat în seamă o posibilă victorie a lui Andy Murray, dat fiind faptul ca mereu s-a descurcat cu brio pe pământul englezesc, având publicul de partea lui.


Free Bet de 40 RON la NetBet pentru Euro 2016: Afla detaliile!


500 RON BONUS la prima depunere

Primesti 100% din depunerea efectuata pana la 500 RON

Cel mai bun bonus este aici! 500 lei special prin Pariuri1x2

Joaca la aceasta casa de pariuri si primesti bonus sportiv de 500 lei

 

Ti-a placut aceasta stire? 0 0


Lasa un comentariu