Etapa a 18-a din Liga 1 ne aduce „clasicul” Dinamo – Steaua: Toate cotele sunt aici!

Vom avea un final de saptamana special, dar si incendiar in competitia interna. Aceasta pentru ca duminica seara, de la ora 20:30, avem programat cel de-al doilea episod stagional al marelui derby dintre Dinamo si Steaua.

Pentru gazde, succesul in acest duel ar avea o dubla insemnatate. Astfel,  Dinamo ar egala-o la puncte pe Steaua, in ierarhia la zi a Ligii 1. In acelasi timp insa, „cainii” ar pune capat unei serii de 12 meciuri fara victorie impotriva dusmanului de moarte!  In 9 dintre acestea, Steaua s-a impus! 3 remize in serie, ultima fiind cea fara gol marcat din turul stagiunii.

Nici in disputa de duminica, Dinamo nu porneste cu prima sansa. 3.15 este cota oferita trupei lui Rednic la victorie, fata de 2.40, cotatia stelistilor. La remiza, cota are o valoare de 3.05.

netbet_201511BONUS pana la 450 RON, atunci cand pariezi cu NetBet Sport.! Click aici pentru a-ti deschide cont la cea mai buna casa de pariuri din Romania! Pariaza legal cu Netbet!

In prologul etapei, vineri de la ora 20:30, Concordia primeste vizita Craiovei. Dupa cele doua remize din sezonul trecut, in turul din Banie, CSU s-a impus cu 2-0.

Sambata, de la ora 16:30, CFR Cluj si CSMS Iasi ne propun o confruntare de maxima importanta in batalia pentru locurile de play-off. In aceeasi zi, dar de la ora 21:15, Astra are meci acasa cu Timisoara. Cum a doua clasata, Viitorul,  joaca duminica la Tg.Mures (ora 18:00), partida in care elevii lui Hagi pot pierde puncte, cu un succes impotriva gruparii de pe malul Begai, astralii ar avea sansa majorarii avansului din fruntea ierarhiei.

Luni avem inca un derby, dar de aceasta data la retrogrdare: FC Botosani – Voluntari. Prima sansa la victorie le apartine gazdelor, mai ales ca formatia actualmente pregatita de Multescu are esecuri pe linie in ultimele 9 meciuri de Liga 1!

In epilogul etapei, de la ora 20:30, se joaca Pandurii – Petrolul. Gorjenii au pierdut in ultima etapa, 0-1 la Iasi, insa in meciurile considerate pe teren propriu, elevii lui Edi Iordanescu au succese pe linie in precedentele 4 dispute.

NetBet – cotele etapei a 18-a din Liga 1

roro net


Pariuri1x2.ro te invita la concurs: 10 free bet-uri puse la bataie de NetBet!


500 RON BONUS la prima depunere

Primesti 100% din depunerea efectuata pana la 500 RON

Cel mai bun bonus este aici! 500 lei special prin Pariuri1x2

Joaca la aceasta casa de pariuri si primesti bonus sportiv de 500 lei

 

Ti-a placut aceasta stire? 0 0


Lasa un comentariu