Cotele etapei a 13-a din Premier League: Derby-uri la Manchester si Londra!

In deschiderea rundei, sambata de la ora 14:45, Manchester United cauta al 8-lea succes stagional pe terenul nou promovatei Watford. Gazdele vin de pe locul 11, cu 16 puncte, adunate din 4 victorii si tot atatea remize.

De la ora 17:00 se joaca grosul rundei. Arsenal joaca la West Brom, trupa pe care a invins-o in ultimele 3 partide de campionat.
Everton n-ar trebui sa se incurce pe teren propriu in disputa cu Aston Villa, aceasta chiar daca trupa din Birmingham a reusit un egal pretios cu Manchester City, in runda precedenta de PL.

Dupa 3 esecuri consecutive si cu un total de 7 in actualul campionat, Chelsea se claseaza acum la doar 3 puncte de primul loc retrogrdabil. Norwich, adversara de pe Stamford Bridge din aceasta etapa, ii este vecina de clasament, insa ca un punct in plus castigat!

Southampton – Stoke se anunta o partida echilibrata. De altfel, 4 din ultimele 7 „directe” s-au incheiat nedecis.

Tot sambata, dar de la ora 19:30, avem primul derby al etapei. Manchester City primeste vizita lui Liverpool, duel in care liderul clasamentului tinteste consolidarea pozitiei, prin cucerirea celor 3 puncte. De mentionat ca trupa actualmente pregatita de Klopp, nu s-a mai impus ci City of Manchester din anul 2008!

netbet_201511BONUS pana la 450 RON, atunci cand pariezi cu NetBet Sport.! Click aici pentru a-ti deschide cont la cea mai buna casa de pariuri din Romania!

Duminica se disputa o singura partida, derby-ul londonez Tottenham – West Ham. Vom aveam un meci incins, probabil spectaculos si cu multe modificari ale tabelei, intre doua grupari ce au ca tinta un finish in topul 4 al ierarhiei. In campionatul trecut, Tottenham a castigat 4 puncte in meicurile directe cu West Ham, insa duelul de pe White Hart Lane s-a incheiat nedecis, 2-2.

In epilogul rundei, luni seara de la ora 22:00, il vedem la treaba pe Pantilimon. Sunderland merge la Londra pentru partida cu Crystal Palace, locul 8 al ierarhiei. „Pisicile negre” vin de pe penultima pozitie si au cea mai slaba aparare a campionatului: 26 de goluri primite! In deplasare, Sunderland a castigat un singur punct in 6 meciuri si a primit 18 goluri.

Cotele NetBet pentru a 13-a etapa din Premier League:

pl18

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


 

Etapa a 18-a din Liga 1 ne aduce “clasicul” Dinamo – Steaua: Toate cotele sunt aici!


 

 

 

Cel mai bun bonus este aici! 500 lei special prin Pariuri1x2

Joaca la aceasta casa de pariuri si primesti bonus sportiv de 500 lei

 

500 RON BONUS la prima depunere

Primesti 100% din depunerea efectuata pana la 500 RON

Ti-a placut aceasta stire? 0 0


Lasa un comentariu