Mario Balotelli, rebelul fotbalului italian!

Mario Balotelli este un jucator de pe urma caruia poti sa faci o carte. La doar cei 25 de ani ai sai, Mario este un jucator care a trecut prin toate etapele vietii de fotbalist. A fost la inaltime, a fost la pamant, dar intotdeauna a revenit. O poate face si de data aceasta?

sursa foto: goal.com

250px-Mario_Balotelli_Euro_2012_vs_England_02

Cand Liverpool a luat decizia surprinzatoare de a semna cu Mario Balotelli in august, 2014, managerul Brendan Rodgers a dat asigurari patronilor si suporterilor ca atancatul italian stie ca aceasta este ultima sansa pentru el sa demonstreze la nivel inalt. Aproape cu un an mai tarziu, Adriano Galliani, apara clubul AC Milan pentru ca l-au achizitionat si spune: „Mario stie ca aceasta chiar este ultima lui sansa.”

Cariera lui Balotelli este la rascruce si el o stie foarte bine. Jucatorul este foarte determinat sa demonstreze de ce AC Milan a cheltuit pe el o suma considerabila si vrea sa-si relanseze cariera pe San Siro. oricum, numai de el depinde turnura pe care o poate lua cariera sa si daca Super Mario poate sa revina un atacant care sa faca diferenta in fiecare meci.

Din pacate pentru el, o accidentare mai veche nu ii da pace si Balotelli a pierdut startul chiar in momentul cand isi facuse loc in primul 11 al „rossonerilor”. Acum nu are decat sa astepte pana in ianuarie, cand este programata revenirea si sa lupte pentru locul de titular. Atacantul italian trebuie sa isi aleaga foarte bine viitorul fotbalistic si trebuie sa se maturizeze, timpul trece, dar nu se stie care poate sa mai primeasca si vreo alta sansa.

Mario Balotelli a debutat in 2006 la Lumezzane, fiind apoi achizitionat de Inter Milano, pentru care a inscris 20 de goluri. Acelasi numar de goluri a reusit sa-l inscrie si pentru Manchester City, unde s-a transferat dupa trei ani petrecuti la Inter. In 2013 semna cu Milan si inscria 26 de goluri in 43 de partide, fiind remarcat de Liverpool, unde s-a transferat un an mai tarziu si a marcat un singur gol, fortandu-i pe „cormorani” sa-l imprumute iarasi la Milan.

500 RON BONUS la prima depunere

Primesti 100% din depunerea efectuata pana la 500 RON

Cel mai bun bonus este aici! 500 lei special prin Pariuri1x2

Joaca la aceasta casa de pariuri si primesti bonus sportiv de 500 lei

 

Ti-a placut aceasta stire? 0 0


Lasa un comentariu