Pariaza pe meciurile de la Roland Garros: Ai cadou 6 freebeturi de cate 50 de lei fiecare!

Cel mai mare turneu pe zgură si-a deschide duminica, la Paris. Pariaza la NetBet pe meciurile din cadrul editiei 2018 a Roland Garros-ului si castiga automat 6 freebeturi cadou!  Fiecare dintre cele două săptămâni de la Roland Garros îți poate aduce 3 x 50 RON FREEBET. Implică-te în ambele săptămâni și primești cadou 6 Freebeturi a câte 50 RON!

Prima săptămână de la Roland Garros (27/05 – 03/06)

Plasează cel puțin 10 bilete simple LIVE sau PRE-LIVE în valoare de cel puțin 50 RON fiecare și cu o cotă minimă de 2.0 pe câte un meci distinct de simplu (feminin sau masculin) de la Roland Garros, 27/05 – 03/06, iar indiferent de rezultatul pariurilor noi te premiem cu 3 X 50 RON Freebet.

A doua săptămână de la Roland Garros (04/06 – 10/06)

Competiția la Paris se întețește în a doua săptămână, însă cadourile pentru tine continuă.

Așa că plasează min. 10 pariuri simple LIVE sau PRE-LIVE în valoare de cel puțin 50 RON fiecare și cu o cotă minimă de 2.0 pe câte un meci distinct de simplu (feminin sau masculin) de la Roland Garros, 04/06 – 10/06, iar indiferent de rezultatul pariurilor noi te răsplătim din nou cu 3 X 50 RON Freebet.

Pentru a profita de această ofertă, urmează cei trei pași de mai jos:

  1. Accesează contul tau NetBet și înscrie-te folosind butonul din promotia 6 X 50 RON FREEBETURI CADOU LA ROLAND GARROS! 
  2. Daca inca nu ai cont da CLICK AICI!
  3. Plasează min. 10 pariuri simple LIVE sau PRE-LIVE de cel puțin 50 RON și cotă min. 2.0 pe partidele de simplu de la Paris pe una sau fiecare din cele două săptămâni ale turneului.
  4. Indiferent de rezultat, poți câștiga până la 6 FREEBETURI X 50 RON pe care le poți folosi pe orice eveniment.

NOTĂ: Doar primele 10 pariuri eligibile vor fi luate în considerare pentru acordarea freebeturilor din fiecare săptămână. Freebeturile se pot folosi pe orice sport din oferta NetBet. 

Te rugăm să îți accesezi contul NetBet Sport înainte de a te înscrie la această promoție.

Daca esti nou la NetBet, atunci nu mai astepta si deschide un cont folosind acest link. Doar prin Pariuri1x2.ro vei primi un bonus de 500 RON , bonusuri speciale si vei putea participa la promotiile exclusive pe care le desfasuram doar pentru cei care isi deschid cont prin site-ul nostru.

Jucand prin linkurile noastre, sustii intreaga echipa si toate proiectele pe care le desfasuram. Daca vrei sa afli mai multe despre aceasta casa de pariuri, atunci citeste pagina cu toate informatiile si parerile jucatorilor: NetBet


Lasa un comentariu