LeBron James se desparte de Cleveland Cavaliers | Intra sa vezi care este cea mai probabila destinatie a celui mai bun jucator al lumii!

Dupa episodul din 2010, atunci cand LeBron James i-a parasit pentru prima data pe cei de la Cleveland Cavaliers pentru a semna cu Miami Heat, cel mai bun jucator al lumii este pregatit pentru o noua mutare.


Un titlu si 3 finale in 4 sezoane

De la revenirea sa in Cleveland, LeBron si-a calificat constant echipa in finala NBA, insa ghinionul celor de la Cavaliers a fost faptul ca de fiecare data i-au intalnit pe cei de la Golden State Warriors, in fata carora au castigat o singura serie, cea din 2016, atunci cand au revenit de la scorul de 1-3 la general.


Deschide-ti acum un cont la Unibet si intra in posesia pachetului BONUS de bun venit » 250 lei GRATUITI pentru pariurile tale!

Se repeta situatia din 2010

Dupa 7 sezoane in tricoul celor de la Cavaliers, LeBron a devenit un jucator liber de contract, iar decizia luata in pauza competitionala, de a semna cu Miami Heat, a adus multa tristete printre fanii trupei din Cleveland. Pe data de 8 iulie 2010, James a declarat in cadrul emisiunii „The Decision” faptul ca va semna cu Miami Heat. Nu mai putin de 6.000.000 $ s-au strans in urma acelei transmisii, in scopuri caritabile.

La Heat, LeBron a castigat doua titluri de campion in NBA, in 2012 si 2013.


Citeste si:

Philadelphia, cea mai probabila destinatie

Chiar daca inca nu s-a incheiat actualul sezon de NBA, au inceput sa apara diferite scenarii pentru eventuala plecare a lui LeBron James. In aceasta vara, starul celor de la Cavaliers devine din nou un jucator liber de contract, iar cea mai probabile destinatie este Philadelphia 76ers. Acolo, „The King” va avea alaturi de el doi jucatori tineri si extrem de talentati, Ben Simmons si Joel Embiid, echipa pe care are toate sansele sa o califice in finala NBA. Este greu de crezut ca LeBron va alege sa semneze cu o echipa din Conferinta de Vest, avand in vedere faptul ca pe acea parte de tablou se afla echipe precum Golden State Warriors, Houston Rockets sau San Antonio Spurs, formatii care ar ingreuna calificarea lui James in finala NBA.

2.25 este cota oferita de Unibet pentru ca Philadelphia 76ers sa fie viitoarea echipa cu care va semna LeBron James


LeBron James este de 3 ori campion in NBA, castigand toate cele 3 sezoane titlul de MVP al finalei (2012, 2013 – Miami Heat si 2016 – Cleveland Cavaliers). Acesta are 14 prezente consecutive in echipa All-Star (2005-2018), iar in 2004 a fost declarat ca fiind cel mai bun debutant al sezonului.


Sursa foto: cavsnation.com

Cel mai bun bonus este aici! 500 lei special prin Pariuri1x2

Joaca la aceasta casa de pariuri si primesti bonus sportiv de 500 lei

 

500 RON BONUS la prima depunere

Primesti 100% din depunerea efectuata pana la 500 RON

Ti-a placut aceasta stire? 0 0


Lasa un comentariu