Simona Halep este in finala! Romanca respinge atacul asupra primului loc WTA!

transmisiuni live

Simona Halep a invins-o pe Garbine Muguruza in semifinala turneului de Grand Slam de la Roland Garros si are o noua sansa de a castiga primul ei turneu de Grand Slam.


Simona Halep – Garbine Muguruza 6-1, 6-4

Simona Halep va juca sambata in finala Openului Francez dupa ce a invins-o pe Garbine Muguruza in penultimul act al turneului. Meciul a pornit exceptional pentru sportiva noastra, aceasta castigand primele cinci game-uri ale partidei, de trei ori pe serviciul advers. Incheierea setului a fost o formalitate, iberica reusind totusi sa faca un break.

Setul secund a fost mai echilibrat, Muguruza fiind prima care a facut break in al treilea joc al setului. Halep a reusit sa recupereze pentru 4-4. A urmat un game dificil pe serviciul romancei, care, dupa ce a salvat trei mingi de break, a reusit sa ajunga la un singur game distanta de victorie. Halep a incheiat partida in stil de mare campiona, reusind un break la zero.


La Unibet primul pariu pana la 250 RON este GRATUIT!

 Simona Halep isi pastreaza locul 1 WTA

Partida avea o miza dubla. Pe langa calificarea in finala, castigatoarea ar fi fost prima in clasamentul WTA de saptamana viitoare. In urma infrangerii, Muguruza a ratat sansa de a o detrona pe romanca. Dupa ce a egalat performanta de anul trecut, aparandu-si punctele castigate atunci, Simona poate acum sa mareasca diferenta fata de urmaritoare.

Pentru castigarea primului turneu de Grand Slam al carierei, Simona Halep va juca sambata impotriva castigatoarei meciului dintre Madison Keys si Sloane Stephens.

Cel mai bun bonus este aici! 500 lei special prin Pariuri1x2

Joaca la aceasta casa de pariuri si primesti bonus sportiv de 500 lei

 

500 RON BONUS la prima depunere

Primesti 100% din depunerea efectuata pana la 500 RON

Ti-a placut aceasta stire? 4 1


Lasa un comentariu