Pariaza Live pe Halep – Stephens: Ai boost profit de 20%!

Prestigiosul French Open este un turneu important pentru numeroSi jucători, care au șansa de a impresiona pe excelentele terenuri de zgura de la Paris. Totusi, Roland Garros nu este o intrecere de top doar pentru protagonistii din circuitele mondiale masculine si feminine, ci si pentru fanii acestui sport.   

Acum, pariorii au sansa de sansa de a impresiona cu un pariu la alegere, prin intermediul unei oferte exclusive. In fiecare zi, pe perioada desfasurarii turneului, 28.05 – 10.06 – pe biletul de pariu, veti gasi o crestere de profit de 20% pentru pariurile live.

Urmeaza super finala feminina, in care o avem inca o data angrenata pe Simona Halep. Jucatoarea noastra porneste cu prima sansa in acest duel. dar noi ne putem valorifica cunostintele si majora castigurile din buzunar, prin intermediul acestei promotii.  Ai boost profit de 20% pentru pariurile live pe Halep – Stephens – Click aici!

ATENTIE:

  • Aceasta promotie este disponibila intre 28 mai, ora 00:01 CET si 10 iunie, ora 23:59 CET.
  • Profitul crescut poate fi utilizat doar pentru pariurile pe tenis.
  • Fiecare selectie din biletul de pariuri trebuie sa aiba cote minime de 1.40.
  • Profitul crescut este disponibil doar pentru pariurile plasate folosind bani reali.

Daca esti nou la Unibet, atunci nu mai astepta si deschide un cont folosind acest link. Doar prin Pariuri1x2.ro vei primi un bonus de 300 RON , bonusuri speciale si vei putea participa la promotiile exclusive pe care le desfasuram doar pentru cei care isi deschid cont prin site-ul nostru.

Jucand prin linkurile noastre, sustii intreaga echipa si toate proiectele pe care le desfasuram. Daca vrei sa afli mai multe despre aceasta casa de pariuri, atunci citeste pagina cu toate informatiile si parerile jucatorilor: Unibet


Lasa un comentariu