‘Printul Naseem’ Hamed, dansatorul din ringul de box! (Video Senzational)

La prima vedere poate parea un mascarici in ringul de box, insa rapiditatea, respectiv asa zisul dans sunt extrem de importante dupa spusele multor profesionisti. Chiar si asa, ‘Printul Naseem’ intrece orice limita, impresionandu-si orice adversar prin miscarile ciudate, miscari care, la randul lor, sunt strategice, de cele mai multe ori dand rezultate.

» Sursa foto: www.dailystar.co.uk

Fost Campion European la categoria ‘cocos’, Naseem Hamed este cunoscut ca fiind al saptelea cel mai bun boxer britanic de-a lungul timpului.

Boxul profesionist in cariera acestuia a inceput in urma cu 22 de ani, in 1992, la categoria ‘musca’. Dupa o infrangere si sase victorii, dintre care cinci consecutive, Naseem Hamed, la varsta de 20 de ani, a reusit cucerirea titlului la categoria ‘cocos’ in fata mult mai cunoscutului, pe atunci, Vincenzo Belcastro, intr-un meci cu 12 runde. Dupa apararea titlului, la cinci luni distanta, mai precis spre sfarsitul anului 1994, ’Printul Naseem’ si-a trecut in CV si centura de la categoria ’super-cocos’, in Sheffield , acolo unde si-a inceput cariera, in compania lui Freddy Cruz, acesta din urma fiind ‘pedepsit’ in runda cu numarul sase.

PrinceUn an mai tarziu, in 1995, dupa ce a fost numit numarul unu in clasamentul mondial Challanger WBO, a dat ‘bot in bot’ in ringul de box cu Steve Robinson, pe atunci campion. Marele meci nu a durat mai mult de sase reprize, ‘Printul Naseem’ punandu-l pe britanic la pamant, castigand, astfel, titlul la varsta frageda de doar 21 de ani. Apararea centurei a avut loc prima data in Scotia, impotriva nigerianului Said Lawal. In fata a peste 2000 de spectatori, batalia mult asteptata nu a durat mai mult de doua minute. Dupa ce a mai trecut in alte doua dueluri ce contau pentru pastrarea centurei, respectiv dupa ce a curecit titlul IBF, Naseem Hamed avea sa debuteze peste ocean, in Statele Unite ale Americii, impotriva fostului campion Kevin Kelley, respectiv in fata luminelor reflectoare, fiind, astfel, primul meci al ‘Printului’ difuzat vreodata de televiziunea HBO.

In 2001, dupa adaugarea titlului WBC in colectia sa, prin meciul castigat in compania lui Cesar Soto, Naseem Hamed avea sa se lupte impotriva unui alt mexican, Marco Antonio Barrera. Acesta din urma avea sa aiba castig de cauza, impunandu-se  la puncte, 3-2,  ‘furandu-i’, astfel, titlul de campion al bine cunoscutului ‘Print’. Dupa acea infrangere suferita, Naseem Hamed avea sa intre intr-o criza, nefiind obisnuit cu statutul de fost campion.

Un an mai tarziu, in 2002, ‘Printul Naseem’ avea sa urce pentru ultima data intr-un ring de box la categoria profesionalism. De decizia punctelor a avut nevoie Hamed pentru a-l invinge pe portughezul Manuel Calvo. Dupa incheierea carierei, presa mass-media a zvonit faptul ca Naseem a avut nevoie de mai multe injectii pentru a putea intra din nou in ringul de box, asta dupa ce pierduse, un an mai devreme, inainte sa se retraga, centura de campion.

Mai jos puteti vedea un video cu miscarile ce l-a facut faimos pe Naseem Hamed, cunoscut ca si ‘Printul Naseem’, porecla ce l-a facut faimos dupa intrarile spectaculoase din ringul de box.

500 RON BONUS la prima depunere

Primesti 100% din depunerea efectuata pana la 500 RON

Cel mai bun bonus este aici! 500 lei special prin Pariuri1x2

Joaca la aceasta casa de pariuri si primesti bonus sportiv de 500 lei

 

Ti-a placut aceasta stire? 1 0


Lasa un comentariu