Cupa Mondiala: Lupta pentru finala se da marti si miercuri! Investeste inteligent pentru castiguri mai mari!

cupa mondiala

Alte patru echipe au spus la revedere Rusiei dupa faza sferturilor de finala. Franta, Belgia, Anglia si Croatia raman in cursa pentru castigarea turneului.


Cupa Mondiala: Favorita a parasit competitia in sferturi!

Partea superioara a tabloului turneului din Rusia era una extrem de dificila, cu echipe ca Portugalia, Franta, Argentina, Brazilia si Mexic. Dupa ce echipele lui Lionel Messi si Cristiano Ronaldo au fost eliminate inca din prima zi a optimilor, cea mai noua victima de calibru a fost Brazilia lui Neymar. Cota Braziliei la castigarea Cupei Mondiale ajunsese chiar si la 3.75, dar favorita turneului a fost depasita de Belgia. Europenii conduceau cu 2-0 dupa mai putin de un sfert de ora. In ciuda presiunii facute la poarta lui Thibaut Courtois, Brazilia a reusit sa mai inscris o singura data.

Belgia fa intalni in sferturi Franta. Selectionata „cocosului galic” a trecut de Uruguay, dupa o prestatie convingatoarea in fata sud-americanilor care nu s-au putut baza pe golgheterul lor, Edinson Cavani.

Prima semifinala are loc marti, 10 ianurie, de la ora 21:00.

Franta – Belgia Cote BetArena: 2.50 3.20 3.10


Alege bine! Pariem ca vei sti cum să te bucuri de Bonusul pe care BerArena il acorda noilor jucători: 100% până la 450 RON Bonus la prima ta depunere. Suma trebuie rulata doar de 3 ori, la o cota minima de 1.60.

Tara gazda paraseste competitia, dupa evolutii eroice

Dupa ce a reusit surpriza optimilor, eliminand Spania, reprezentanta tarii gazda a fost eliminata aseara de Croatia. Rusia a reusit si de aceasta data sa ofere o provocare de inalt nivel adversarei, dar a trebuit sa se recunoasca invinsa dupa loviturile de departajare. Croatia a obtinut astfel ultimul loc in careul de asi, dupa ce Anglia castigase mai devreme in timpul zilei sa invinga Suedia, 2-0.

A doua semifinala are loc miercuri, 11 iarnuarie, de la ora 21:00.

Croatia – Anglia Cote BetArena: 3.50 3.10 2.35

Cupa Mondiala – Cotele turneului

Franta este cotata ca favorita in acest moment, cu o cota de 3.00 la BetArena. Cu cote de 3.64 si 3.78, Anglia si respectiv Belgia nu sunt departe. Croatia este outsidera, cu o cota de 5.00.

Harry Kane si Romelu Lukaku, cei mai buni marcatori dinaintea sferturilor, nu au reusit sa inscrie in aceasta faza. Dintre marcatorii de top, Cheryshev a fost singurul care a reusit sa isi treaca numele pe tabela, dar rusul a parasit competitia. Astfel, Harry Kane ramane la doua goluri distanta de Romelu Lukaku. Englezul are acum cota 1.16 sa castige Gheata de Aur. Atacantul lui „diavolilor rosii” are cota 8.50 la obtinerea prestigioasei distictii. Cei doi s-ar putea intalni pe teren in ultimul act, pentru confruntarea finala.

Cel mai bun bonus este aici! 500 lei special prin Pariuri1x2

Joaca la aceasta casa de pariuri si primesti bonus sportiv de 500 lei

 

500 RON BONUS la prima depunere

Primesti 100% din depunerea efectuata pana la 500 RON

Ti-a placut aceasta stire? 2 0


Lasa un comentariu