Ancelotti, dispus sa astepte inca un an si jumatate pentru a-si implini un vis!

Tehnicianul italian si-a incheiat in vara contractul cu Real Madrid si in ciuda numeroaselor propuneri de a prelua cateva dintre cele mai importante cluburi ale Europei sau chiar nationale, a preferat sa-si ia o vacanta. Din cate se pare aceasta va fi mai lunga decat s-a crezut initial.

Conform presei engleze, Ancelotti ar fi dispus sa astepte pana in vara anului 2017 pentru a o prelua o formatie si mai ales „un proiect de calitate”. Este vorba de Manchester United! „Diavolii”  il vor avea la timona pana la finalul stagiunii 2016-2017 pe Louis van Gaal, antrenor cu care conducerea formatiei nu a purtat deocamdata nicio discutie in ceea ce priveste prelungirea contractului. Daca United nu va atinga in actualul sezon majoritatea tintelor fixate este posibil ca aceste discutii sa nu fie initiate.

Presa din insula nu exclude nici o a treia varianta. In ciuda investiitilor masive in lot,  Manchester United nu traverseaza un sezon extraordinar,  pe plan intern si in special european. In cazul unei eliminari premature din Liga Campionilor sau a unui finish slab in Premier League, van Gaal ar putea fi demis chiar in aceasta vara. Ancelotti s-ar afla fara indoiala incapul listei de inlocuitori!

5.75 e cota lui Manchester United la castigarea titlului din Premier League

BONUS pana la 450 RON, atunci cand pariezi cu NetBet Sport.! Click aici pentru a-ti deschide cont la cea mai buna casa de pariuri din Romania! Pariaza legal cu Netbet!

500 RON BONUS la prima depunere

Primesti 100% din depunerea efectuata pana la 500 RON

Cel mai bun bonus este aici! 500 lei special prin Pariuri1x2

Joaca la aceasta casa de pariuri si primesti bonus sportiv de 500 lei

 

Ti-a placut aceasta stire? 0 0


Lasa un comentariu