Pariuri1x2 te pregateste pentru Serie A: Vezi cotele oferite de NetBet!

juventus

Etapa cu numarul 16 a campionatului italian aduce in prim plan cateva partide ce ne pot aduce profit in acest sfarsit de saptamana. Vezi si cotele oferite de NetBet.

In primul meci, Genoa da piept cu vecina de clasament, Bologna, intr-o partida in care ambele echipe cauta sa se indeparteze de zona retrogradabila. Tot sambata, liderul Inter Milan face deplasarea la Udinese, iar de la ora 19:00, Sassuolo are de infruntat echipa lui Quagliarela, Torino.

Duminica de la ora 16:00 se da startul disputelor dintre Chievo si Atalanta, Empoli si Carpi, dar si dintre Milan si Verona. De la ora 19 avem derby, Roma face deplasarea la Napoli, unde romanii nu au mai castigat de 4 ani, dar mai ales, unde gazdele nu au pierdut niciun meci pana acum in acest sezon. Ultimul meci al serii este cel dintre Juventus si Fiorentina, meci in care Tatarusanu & co. par victime sigure, „batrana doamna” aflandu-se in forma mare, legand 5 victorii consecutive in ultimele 5 etape.

Ultimul meci al etapei se joaca luni de la ora 21:45, fiind disputa dintre Lazio si Sampdoria, victoria gazdelor fiind cotata cu 1.50 de NetBet, in timp ce oaspetilor li s-a acordat 7.25.


BONUS pana la 450 RON, atunci cand pariezi cu NetBet Sport! Click aici pentru a-ti deschide cont la cea mai buna casa de pariuri din Romania! Pariaza legal cu NetBet!


Serie A

Halep incepe anul in Australia: Unde joaca si ce cota are pentru un succes la AO!

500 RON BONUS la prima depunere

Primesti 100% din depunerea efectuata pana la 500 RON

Cel mai bun bonus este aici! 500 lei special prin Pariuri1x2

Joaca la aceasta casa de pariuri si primesti bonus sportiv de 500 lei

 

Ti-a placut aceasta stire? 0 0


Lasa un comentariu