CM de Handbal-Fete: Romania a pierdut aseara cu Norvegia si joaca azi cu Rusia, care „a ras” tot pana acum!

Nationala feminina de handbal a Romaniei a mai bifat un esec la Campionatul Mondial din Danemarca. Dupa infrangerea fara drept de apel in fata Spaniei, 18-26, Romania a pierdut, previzibil, si in fata Norvegiei, 22-26.
Echipa pregatita de Tomas Ryde, antrenor tot mai contestat de oamenii de handbal din Romania, dau piept diseara, de la ora 19.15 (in direct la Dolce Sport 1), cu Rusia, in ultima etapa a Grupei D.
Rusia a invins in toate cele patru confruntari de pana acum!
GRUPA D
Desi doar rar s-au apropiat de valoarea adversarelor in meciul de aseara (22-26 cu Norvegia), jucatoarele din nationala noastra sunt optimiste!
Cred ca azi am aratat o fata diferita fata de meciul cu Spania. Pacat de cele zece minute de cadere liberă din repriza a doua. Daca nu aveam caderea aceea puteam să ne apropiem.
Este o infrangere, dar altfel ne simtim azi decat după meciul cu Spania. Chiar daca am pierdut meciul, am castigat in moral, in spiritul de lupta.
Nu am batut Norvegia in ultimii 10-15 ani, am luptat, ne-a lipsit si un pic de noroc. Trebuie sa analizam ce ne lipseste in startul de repriza a doua.
Noi ne pregatim acum pentru meciul din optimi, care e cel mai important de la acest Mondial pentru noi. Va fi o mare presiune pentru noi si pentru Franta sau Brazilia”, a spus Cristina Neagu pentru Dolce Sport.

Cotele NetBet pentru duelul Romania – Rusia

ROMANIA HANDBAL COTE

500 RON BONUS la prima depunere

Primesti 100% din depunerea efectuata pana la 500 RON

Cel mai bun bonus este aici! 500 lei special prin Pariuri1x2

Joaca la aceasta casa de pariuri si primesti bonus sportiv de 500 lei

 

Ti-a placut aceasta stire? 0 0


Lasa un comentariu