ULTIMA ORA | Tottenham, inapoi pe „Wembley”! Sunt probleme cu noul stadion al clubului londonez

Fanii lui Tottenham sperau sa inaugureze noua arena a lui Spurs pe 15 septembrie, dar un anunt de ultima ora al clubului a produs rumoare in randul suporterilor. Desi mutarea grandioasa a lui Tottenham era programata pentru luna viitoare, aceasta va fi amanata cu cel putin 4 saptamani, din cauza unor probleme organizatorice.

Cotele partidei (Unibet)
Tottenham – Fulham (sambata, ora 17:00)
1.25 6.00 10.00

Sefii lui Tottenham au activat o clauza contractuala care le permite sa mai joace doua meciuri pe „Wembley”, inainte de mutarea pe noua arena. Clubul a eliberat un comunicat de presa in cursul zilei de marti:

„Ultimele teste au aratat ca sunt iste probleme la sistemele de securitate. Au loc intalniri cu constructorii arenei si aceste noi lucrari programate pentru remedierea situatiei fac imposibile testarile programate pe 27 august si 1 septembrie. Din aceasta cauza, trebuie sa amanam disputarea primului meci oficial pe noul stadion, pentru a obtine licentele de securitate necesare. Astfel, meciurile de Premier League cu Liverpool (15 septembrie) si Cardiff City (6 octombrie) vor fi mutate pe Wembley, asa cum se va intampla si cu meciul de NFL programat pe 14 octombrie”.

Sambata, de la ora 17:00, Tottenham are parte de un meci accesibil in etapa a doua din Premier League, cand se va duela acasa cu nou-promovata Fulham. Daca Spurs a castigat in prima etapa la Newcastle, scor 2-1, Fulham nu i-a putut face fata lui Crystal Palace si a cedat acasa cu 0-2. Cititi AICI analiza partidei si ponturile!

La Unibet gasiti cea mai mare oferta de pariuri sportive, precum si o platforma in care puteti urmari LIVE VIDEO meciurile din toate intrecerile importante. La inscriere, Unibet ofera clientilor noi bonusuri de pana la 2000 de RON! Astfel, primiti 250 de RON ca pariuri sportive fara risc. Avand poate cea mai variata oferta de pariere din Romania, Unibet isi fidelizeaza clientii cu recompense lunare, iar aplicatiile de mobil si desktop sunt foarte SIMPLU de utilizat. Tot la Unibet puteti sa gasiti slot-urile preferate, dar si pariuri pe jocuri de Bingo. Nu ezitati! Dureaza cateva minute sa va inregistrati contul si sa incepeti sa pariati simplu si confortabil, online.

CITESTE SI:

Oferta corecta: Primeste gratuit 100 de lei, fara condiții de rulare!

Multi-Boost: Câștiguri suplimentare pentru biletele de pariuri » 30% in plus pentru tine!

Vrei 200 de lei in cont? Îi ai în 3 pași »

Cel mai bun bonus este aici! 500 lei special prin Pariuri1x2

Joaca la aceasta casa de pariuri si primesti bonus sportiv de 500 lei

 

500 RON BONUS la prima depunere

Primesti 100% din depunerea efectuata pana la 500 RON

Ti-a placut aceasta stire? 0 0


Lasa un comentariu