Djokovic A RAS TOT! Sarbul a devenit primul jucator din istoria tenisului care castiga toate cele 9 trofee Masters!

Numarul 6 mondial, Novak Djokovic a castigat turneul Masters 1000 de la Cincinnati si a devenit primul jucator din istoria tenisului ce castiga toate cele 9 turnee Masters.


Incepe sa pariezi la Sportingbet din BONUSUL de 200 lei oferit de agentie »» Click aici pentru detalii!


Sarbul, ce s-a intors la forma care l-a consacrat odata cu castigarea Grand Slam-ului de la Wimbledon, l-a invins pe Roger Federer in finala de la Cincinnati cu scorul 6-4, 6-4. Cu acest trofeu Djokovic a ajuns la 31 de turnee Masters castigate in cariera, fiind doar in spatele lui Rafael Nadal care detine 33 de astfel de trofee.

Primul turneu Masters castigat de Djokovic a fost Miami in 2007 si parea ca s-a blocat la 8 astfel de trofee in 2013, odata cu castigarea competitiei de la Monte Carlo. De asemenea, aceasta a fost a sasea finala la Cincinnati, pierzand primele cinci.

Trebuie sa mentionam faptul ca lui Rafael Nadal ii lipsesc turneele de la Miami, Shanghai si Paris, dar spaniolul a castigat in plus Hamburg, in perioada cand competitia germana era la categoria Masters. Roger Federer de asemenea a castigat Hamburg, dar ii lipsesc Monte Carlo si Roma. Andy Murray „a adunat” 7 tipuri de turnee Masters, dar nu a reusit sa triumfe la Miami si Monte Carlo.

Cotele la castigarea US Open in 2018

Pariaza ponturile noastre AICI!
Citeste si:

500 RON BONUS la prima depunere

Primesti 100% din depunerea efectuata pana la 500 RON

Cel mai bun bonus este aici! 500 lei special prin Pariuri1x2

Joaca la aceasta casa de pariuri si primesti bonus sportiv de 500 lei

 

Ti-a placut aceasta stire? 0 0


Lasa un comentariu