Castigi de peste 3 ori daca pariezi pe succesul romancelor in sfertul de finala cu Danemarca! Ai si BONUS!

Desi in grupa a terminat doar pe locul 4, dupa Rusia, Norvegia si Spania, Romania a dat aseara lovitura la Campionatul Mondial de handbal. Fetele noastre au reusit sa se califice in sferturile competitie, invingand pe Brazilia, detinatoarea trofeului. Scorul a fost 25-22 (13-8), cu Aurelia Bradeanu cel mai bun marcator al meciului: 7 goluri.

Urmeaza gazdele

In sferturi, tricolorele vor avea parte de un nou adversar de calibru. Este vorba de reprezentativa Danemarcei, tara gazda a turneului. Nationala antrenata de Klavs Bruun Jorgensen a trecut usor, in optimi, de Suedia, scor 26 – 19, insa la randul sau a avut dificultati in grupa. Outsiderele Tunisia si Japonia au fost invinse fara mari probleme, la fel si Serbia. Danezele n-au mai obtinut insa victorii in ultimele doua jocuri ale grupei, pierzand cu Ungaria (22-29) si Muntenegru (21-23).

Cotele meciului

In partida programata miercuri, incepand cu ora 21:45, la Herning, Danemarca este cotata favorita destul de certa la victorie. Daca in meciul cu Brazilia, Neagu si compania primeau cotatia 2.75 pentru un succes, acum cota urca la 3.25. Doar 5 lei se pot castiga pentru fiecare 10 lei pariati pe daneze.

3.25 e la NetBet cota unei victorii repurtate de Romania in sfertul de finala cu Danemarca

Doar in ultimii 5 ani, cele doua s-au infruntat in tot atatea ocazii. Romania are un singur succes, fata de 3 ale Danemarcei. Totusi, doua dintre acestea au venit in partide de pregatire.
Ultimul duel a fost insa unul oficial. La Campionatul European editia 2014, in faza grupelor, Romania si Danemarca remizau spectaculos, dar si dramatic pentru echipa noastra. A fost 29 – 29 (16 -12 pentru Romania la pauza), cu un gol egalizator inscris de daneze in ultimele secunde ale jocului.

BONUS pana la 450 RON, atunci cand pariezi cu NetBet Sport! Click aici pentru a-ti deschide cont la cea mai buna casa de pariuri din Romania! Pariaza legal cu NetBet!

 

Danemarca – Romania, in sferturile CM de Handbal feminin

500 RON BONUS la prima depunere

Primesti 100% din depunerea efectuata pana la 500 RON

Cel mai bun bonus este aici! 500 lei special prin Pariuri1x2

Joaca la aceasta casa de pariuri si primesti bonus sportiv de 500 lei

 

Ti-a placut aceasta stire? 0 0


Lasa un comentariu