Transfer de 100 de milioane € si cota 10.00 | Pariorii pot profita: Pogba nu mai ramane la Manchester United!

Paul Pogba a fost cel mai scump transfer din lume in 2016, cand Manchester United l-a transferat de la Juventus pentru 105 milioane de euro. Dar colaborarea lui Pogba cu Jose Mourinho pe „Old Trafford” nu da roadele asteptate si francezul ar putea pleca la iarna, daca nu chiar in zilele urmatoare!

Presa engleza scrie ca PSG, Real Madrid si Barcelona sunt gata sa faca oferte pentru starul Frantei, dar cel mai aproape de realizarea transferului este clubul catalan. Iar agentul Mino Raiola face deja demersurile necesare pentru o noua lovitura pe piata transferurilor.

Barcelona ii vrea pe Coutinho si Pogba in aceeasi echipa

Barcelona i-au adus in aceasta vara pe mijlocasii Arthur si Vidal, dar sefii de pe Camp Nou pregatesc adevarata lovitura de imagine pentru perioada de transferuri din iarna. Trupa blaugrana l-a vrut pe starul campion mondial inca din aceasta vara, cand Pogba a devenit campion mondial cu nationala Frantei, dar mutarea nu s-a concretizat. Paul a incercat sa mai dea o sansa parteneriatului sau cu Manchester United, club care il plateste regeste.

Cota 21.00 pentru un transfer-surpriza la PSG

Dar managerul Jose Mourinho si Pogba  au avut un schimb dur de replici dupa debutul victorios al lui United in noul campionat, scor 2-1 cu Leicester, chiar daca tehnicianul portughez a infirmat ca ar fi avut un conflict cu francezul. Problema fotbalistului ramane insa una bine cunoscuta: Mourinho il foloseste pe un post retras si nu ii ofera libertatea de exprimare cu care mijlocasul era obisnuit la Juventus si in nationala Frantei. Multe voci sustin ca Pogba isi iroseste talentul in angrenajul strict folosit de Mourinho la United.

Decisiva va fi dorinta jucatorului de a pleca din Anglia, mai ales ca perspectiva vietii din Spania il atrage, iar valoarea sa de piata a crescut exponential in ultimii ani. Barcelona e gata sa cheltuiasca in jur de 100 de milioane de euro pentru a-i avea in linia mediana pe Coutinho si Pogba, care ar face uitate absentele lui Xavi si Iniesta.

Unibet ofera cota 10.00 ca transferul lui Pogba sa se realizeze pana pe data de 3 septembrie, adica in urmatoarele zile, iar ramanerea sa pana in iarna e cotata la 1.03. Pogba are cota 21.00 sa semneze cu PSG pana in septembrie, dar si cota 26.00 pentru mutarea la Real!

CINE VA FI GOLGHETERUL LUI MANCHESTER UNITED IN PREMIER LEAGUE?

La Unibet gasiti cea mai mare oferta de pariuri sportive, precum si o platforma in care puteti urmari LIVE VIDEO meciurile din toate intrecerile importante. La inscriere, Unibet ofera clientilor noi bonusuri de pana la 2.000 de RON! Astfel, primiti 250 de RON ca pariuri sportive fara risc. Avand cea mai variata oferta de pariere din Romania, Unibet isi fidelizeaza clientii cu recompense lunare, iar aplicatiile de mobil si desktop sunt SIMPLU de utilizat. Tot la Unibet puteti sa gasiti sloturile preferate, dar si pariuri pe jocuri de Bingo. Nu ezitati! Dureaza cateva minute sa va inregistrati si sa incepeti sa pariati simplu si confortabil, online.

CITESTE SI:

Oferta corecta: Primeste gratuit 100 de lei, fara condiții de rulare!

Multi-Boost: Câștiguri suplimentare pentru biletele de pariuri » 30% in plus pentru tine!

Vrei 200 de lei in cont? Îi ai în 3 pași »

500 RON BONUS la prima depunere

Primesti 100% din depunerea efectuata pana la 500 RON

Cel mai bun bonus este aici! 500 lei special prin Pariuri1x2

Joaca la aceasta casa de pariuri si primesti bonus sportiv de 500 lei

 

Ti-a placut aceasta stire? 0 0


Lasa un comentariu