Ne pregatim de runda cu numarul 17 in Premier League: Luni avem derby pe Emirates Stadium!

Premier League

Ne pregatim de runda cu numarul 17 in Premier League: Luni avem derby pe Emirates Stadium!

Premier League, poate cel mai spectaculos campionat din lumea fotbalului, programeaza in acest week-end meciurile etapei cu numarul 17.


netbet_201511-300x66BONUS pana la 450 RON, atunci cand pariezi cu NetBet Sport.! Click aici pentru a-ti deschide cont la cea mai buna casa de pariuri din Romania! Pariaza legal cu Netbet!


Premier League LogoRunda debuteaza sambata cu 7 dueluri, 5 dintre acestea urmand a se desfasura de la obisnuita ora de acum 17.00, ultimul avand ca ora de start 19.30. De la ora 17.00 vor intra in scena Chelsea, care incearca sa mai salveze ce ar mai putea fi de salvat in acest sezon, iar primul pas spre aceasta salvare il va face incercand sa obtina o victorie care ar putea sa-i de-a incredere pe viitor in fata echipei lui Costel Pantilimon, Sunderland.

Tot de la aceeasi ora 17.00, Everton va avea pe teren propriu un meci extrem de greu in fata revelatiei si in acelasi timp liderul momentului din Premier League, Leicester, Manchester United incearca sa spele rusinea infrangerii cu nou promovata Bournemouth printr-o victorie acasa in fata celor de la Norwich, Southampton va intalni pe teren propriu Tottenham intr-un alt derby din aceasta runda, in timp ce ultimele partide de sambata de la aceasta ora 17.00, se vor disputa pe terenurile celor de la Stoke si West Brom, terenuri care vor fi gazda pentru Crystal Palace si Bournemouth.

In ultimul meci al zilei de sambata, incepand cu ora 19.30, Newcastle va incerca evadarea din subsolul clasamentului printr-o victorie in fata celor de la Aston Villa, lanterna rosie din acest moment din Premier League, avand din cate se pare sanse minime de a mai scapa de retrogradarea in Championship.

In primul meci al zilei de duminica, Liverpool joaca pe terenul nou-promovatei Watford, iar o victorie a cormoranilor pe terenul unei alte surprize a acestui sezon in Premier League, ar duce formatia lui Klopp, pana aproape de pozitiile de cupe europene, iar in cel de-al doilea duel al zilei, incepand cu ora 18.00, Swansea va primi vizita celor de la West Ham, intr-un duel ce se anunta ca fiind unul crucial pentru ambele echipe, acestea nemaibifand un succes in Premier League de 6 etape.

In epilogul etapei cu numarul 17 din Premier League este programat si derby-ul rundei. Luni pe Emirates Stadium din Londra, Arsenal, pozitia a 2 a in acest moment in Premier League, va infrunta pe Manchester City echipa de pe locul 3. Victoria „tunarilor” coroborata cu o infrangere a liderului Leicester la Everton i-ar duce pe acestia pe primul loc al clasamentului, insa si City daca va castiga pe Emirates, coroborat deasemenea cu un rezultat negativ al liderului, vine la langa Leicester la egalitate de puncte, asa ca sunt cu siguranta indeplinite toate conditiile pentru un joc spectaculos luni seara de la ora 22.00.

Alban


Sfarsit de stagiune in Bundesliga: NetBet & Pariuri1x2.ro va prezinta avancronica ultimei etape a turului!


500 RON BONUS la prima depunere

Primesti 100% din depunerea efectuata pana la 500 RON

Cel mai bun bonus este aici! 500 lei special prin Pariuri1x2

Joaca la aceasta casa de pariuri si primesti bonus sportiv de 500 lei

 

Ti-a placut aceasta stire? 0 0


Lasa un comentariu