Trei giganti ai Europei, pe urmele lui Lewandowski: Care sunt si cat platesc!

Varful lui Bayern Munchen pare a fi cel mai curtat jucator al momentului. Mai multe cluburi de top ale Europei forteaza pentru trasferul lui Lewandowski, legat insa printr-un contract ferm (pana in 2019) dar si extrem de avantajos, de clubul bavarez.

Cu toate acestea, PSG, Real Madrid si Manchester United sunt pregatite sa sparga banca pentru a-si asigura serviciile varfului polonez. United forteaza cel mai mult pentru Lewandowski, care ar fi si remunerat pe masura de clubul de Old Trafford. Presa engleza anunta ca „diavolii” i-au pregatit atacantului un salariu de aproape 15 milioane de euro pe an, suma completata si de bonusurile de performanta!

Ramande de vazut daca Bayern Munchen, la randul sau un club extrem de bogat, va accepta sa inceapa negocierile pentru vanzarea lui Lewandowski. Aceeasi presa britanica este mai degraba circumspecta in ceea ce priveste plecarea atacantului de la campioana Germaniei, mai ales daca echipele interesate nu pluseaza cu mult peste ceea ce Bayern i-a achitat Borussiei Dortmund in 2014, pentru achizitionarea jucatorului. Suma de transfer a fost de 50 de milioane de euro! Cnfrom trasnfermarkt, Lewandowski valoreaza acum cu 20 de milioane de euro mai mult!

70 de milioane de euro – aceasta este cota de piata a lui Lewandowski, conform site-ului de specialitate transfermarkt.

BONUS pana la 450 RON, atunci cand pariezi cu NetBet Sport.! Click aici pentru a-ti deschide cont la cea mai buna casa de pariuri din Romania! Pariaza legal cu Netbet!
Cel mai bun bonus este aici! 500 lei special prin Pariuri1x2

Joaca la aceasta casa de pariuri si primesti bonus sportiv de 500 lei

 

500 RON BONUS la prima depunere

Primesti 100% din depunerea efectuata pana la 500 RON

Ti-a placut aceasta stire? 0 0


Lasa un comentariu