Demis de la Chelsea, Mourinho ar putea ajunge la o rivala a londonezilor!

Fortat sa plece de la conducerea lui Chelsea, dupa doi ani si jumatate petrecuti pe „Stamford Bridge”, timp in care a castigat un titlu si o cupa a Ligii, portughezul nu duce lipsa de oferte. „The Special One” a declarat recent ca vrea sa se intoarca in fotbal cat mai repede posibil.

sursa foto: thesun.co.uk

03_21002327_0738e6_2612389a

Plecat de pe banca „albastrilor”, dupa infrangerea cu 1-2 in fata celor de la Leicester, Jose Mourinho ar putea ajunge pe banca unei alte formatii care aspira la titlu in Premier League. Presa din Albion sustine ca Louis Van Gaal ar putea pleca de la United, iar in locul acestuia, sa fie investit „The Special One”.

Cu toate ca a primit asigurari din partea conducerii lui United, ca vor continua pana la finele sezonului, fotoliul lui Louis Van Gaal a inceput sa se clatine dupa cea de-a treia infrangere consecutive din toate competitiile, 1-2 cu Norwich. Acest insucces a culminat cu plecarea lui Mourinho de la Chelsea, de aici si speculatiile presei de specialitate.

Portughezul a fost la un pas sa ajunga pe banca „diavolilor rosii”, in momentul retragerii lui Sir Alex Ferguson, insa locul acestuia a fost luat de David Moyes, printr-o conjunctura nefericita. Prima alegere in cazul demiterii olandezului Van Gaal, ramane Jose Mourinho, in ciuda faptului ca sunt zvonuri care il dau inapoi la Real Madrid.

Jose Mourinho a antrenat in Anglia doar la Chelsea, in perioada 2004-2007 si in 2013-2015, timp in care a cucerit opt trofee, printre care trei titluri de campioana.

500 RON BONUS la prima depunere

Primesti 100% din depunerea efectuata pana la 500 RON

Cel mai bun bonus este aici! 500 lei special prin Pariuri1x2

Joaca la aceasta casa de pariuri si primesti bonus sportiv de 500 lei

 

Ti-a placut aceasta stire? 0 0


Lasa un comentariu