Handbal: Cu cine ne batem pentru un bilet la Olimpiada de la Rio?

Momente de bucurie in sportul romanesc, selectionata feminina de handbal a cucerit medalia de bronz la Campionatul Mondial din Danemarca, editia 2015, punand capat unui deceniu de seceta. Incheierea acestui turneul final, ne-a facut sa cunoastem adversarele turneului preolimpic din martie.

sursa foto: stirileprotv.ro

handbal

Totusi, pentru a ajunge la Olimpiada de anul viitor, de la Rio de Janeiro, Neagu & Co. sunt nevoite sa dispute un turneul preolimpic de calificare, care va avea loc in martie 2016. Dupa castigarea titlului suprem de Norvegia, elevele lui Tomas Ryde si-au aflat adversarele,conform ierarhiei finale a acestui Campionat Mondial.

Astfel, in perioada 17-20 martie, Romania trebuie sa se dueleze cu Danemarca, echipa pe care am invins-o in sferturile acestui Campionat Mondial, scor 31-30, cu Uruguay si  Muntenegru. Primele doua locuri din grupa, merg direct la Olimpiada. Un alt factor important, datorita locului trei pe care l-a ocupat Romania, FRH a depus optiunea de a organiza acest turneu si sunt sanse extrem de mari, dupa cum sustine Alexandru Dedu, presedintele Federatiei Romane de Handbal.

Alexandru Dedu: „Este o grupa foarte grea, pe care o vom trata cu toata seriozitatea. Mai mult ca sigur vom organiza acest turneu.  Nu exista un termen limita, la care federatia internationala sa ne anunte daca vom organiza acest turneu preolimpic din care facem parte, dar cel mai probabil saptamana viitoare vom afla.”

500 RON BONUS la prima depunere

Primesti 100% din depunerea efectuata pana la 500 RON

Cel mai bun bonus este aici! 500 lei special prin Pariuri1x2

Joaca la aceasta casa de pariuri si primesti bonus sportiv de 500 lei

 

Ti-a placut aceasta stire? 0 0


Lasa un comentariu