2016 incepe in forta in Premier League: Pe 2 si 3 ianuarie se joaca etapa a 20-a!

Nu avem mari derby-uri in prima runda din Premier League a anului 2016. Nu lipsesc insa derby-urile locale sau confruntarile de traditie.

In prima categorie includem intalnirea 100% londoneza dintre Crystal Palace si Chelsea. Gazdele sunt in mare forma, dar „albastrii” – fara esec de 3 runde, cea mai buna serie din actualul campionat – vin cu ganduri mari pe Selhurst Park.

Din a doua categorie fac parte mai multe dispute. Vorbim de West Ham – Liverpool, Arsenal – Newcastle – cel mai dezechilibrat meci al etapei, prin prisma cotei de doar 1.25 acordata gazdelor la victorie – dar mai ales Everton – Tottenham. In ultimele 5 meciuri directe, Spurs e neinvinsa, insa cu 3 remize consemnate. Una dintre acestea, 0-0, pe White Hart Lane, in disputa din turul campionatului.

Tot in aceasta etapa a 20-a, Leicester isi poate apara sau chiar depasi actuala clasare pe locul 2, la egalitate cu liderul Arsenal, printr-un succes acasa, cu Bournemouth. Manchester City are o deplasare dificila la Watford, in timp ce United, cealalta trupa din Manchester, primeste vizita galezilor de la Swansea. O statistica foarte interesanta: „Lebedele” au victorii in ultimele 3 confruntari directe, toate cu acelasi scor de 2-1!

Meciurile etapei a 20-a din Premier League – Cote NetBet

epl 20162

BONUS pana la 450 RON, atunci cand pariezi cu NetBet Sport.! Click aici pentru a-ti deschide cont la cea mai buna casa de pariuri din Romania! Pariaza legal cu Netbet!

500 RON BONUS la prima depunere

Primesti 100% din depunerea efectuata pana la 500 RON

Cel mai bun bonus este aici! 500 lei special prin Pariuri1x2

Joaca la aceasta casa de pariuri si primesti bonus sportiv de 500 lei

 

Ti-a placut aceasta stire? 0 0


Lasa un comentariu